Lagerarbete utan lastpallar är lite som att köra bil utan ratt, det är väldigt tungt och tar så mycket längre tid. Jag har jobbat på ett företag där det inte fanns lastpallar och det var verkligen inte roligt för att uttrycka mig milt. Faktiskt så har jag fortfarande ont i ryggen efter denna upplevelse och är så glad att jag slutade på en läkares rekommendation.

 

Låt mig lite kort berätta hur detta lagerarbete utan lastpallar gick till, vi sålde bildäck och som alla nog vet är det inga lätta prylar. Med lastpallar och en gaffeltruck eller handtruck hade det gått lätt att flytta däcken från det ena stället till det andra men vi blev tvungna att göra det förhand vilket var jobbigt. Flera andra medarbetare förutom jag tjatade på att skaffa lastpallar men inget hände. Tillslut förstod vi att vår arbetsgivare inte brydde sig om vår hälsa och flera av oss, i denna grupp ingår jag, sade upp oss och jobbar på andra lager som har lastpallar.