Behöver du köpa cykel i stockholm? BIKEID är en webshop som säljer märkescyklar till bra priser. Man har även möjligheterna att designa sin cykel helt och hållet på deras hemsida. Deras märkescyklar heter bland annat Diamond, Track och Majestic. Dessa cyklarna har designats och konstruerats för att vara bekväma, kraftfulla och snabba. Diamond och Track specifikt har en lägre sittställning för att få ut mer utav de två sistnämnda kvalitéerna. Medan Majestic cykeln är BIKEID’s tolkning av en mer klassisk herrcykel. Att köpa cykel online är ett smidigt sätt att få hem sin cykel. Leveranstiden tar normalt 2-5 dagar och vid hemleverans är cykeln helt färdigmonterad förutom styre, framhjul och pedaler. Det tar dock bara upp emot tio minuter att få ihop sin cykel så du snabbt och enkelt kan ge dig ut med din nya märkescykel från BIKEID.