Det går inte att förneka att en byggnads fasad spelar en viktig roll för dess övergripande utseende och känsla. Om du funderar på att renovera fasaden på din byggnad i Stockholm finns det några saker att tänka på.

Det viktigt att rådgöra med en professionell yrkesutförare för att få en uppfattning om vad som är möjligt och vad som skulle passa bäst för din fastighet. Se till att få flera offerter från olika entreprenörer innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

När du utför takarbeten och fasadrenoveringar kan en viktig faktor vara hur tillgängligheten ser ut där behovet av renovering finns. På vissa ställen är det svårt att montera upp en byggnadsställning eller att det behövs en skylift som kanske inte når fram till området. Då kan du ta hjälp av erfarna höghöjdsarbetare som är experter på yrkesklättring och fasadrenovering.

Sammanställ all viktig information eller rådgör med expert

Försök att sammanställ viktig information så att du är medveten om alla tillämpliga lagar och regler som gäller för fasadrenoveringar i Stockholm då det kan skilja sig från ort till ort hur utförandet får gå till. Med noggrann planering och genomförande kan du ge din fastighet den ansiktslyftning den förtjänar!

Om du är i behov av ett professionellt och erfaret företag som kan sköta din fasadrenovering med hjälp av klättringsteknik så behöver du inte leta längre än till Svensk Arbetsklättring. Med många års erfarenhet inom området kan deras team av experter få jobbet gjort snabbt och effektivt och kan rådgöra dig i alla situationer av höghöjdsarbete och fastighetsrenovering bland annat genom tekniken reparbete. Du kan även erbjuda dina anställda en kompetent fallskyddsutbildning.

Senaste kunskaperna och erfarna klättrare

De använder den senaste klättertekniken och utrustningen för att se till att din renovering utförs säkert och enligt högsta standard. Fasadrenovering är en process genom vilken en byggnads exteriör förändras. Du kanske är i behov av att byta ut eller reparera den befintliga fasaden på ställen som kan var svåråtkomliga från byggnadsställning eller skylift. Det kan även var så att det är ett akut renoveringsbehov eller underhåll som behöver utföras.

Det vanligaste skälet till att genomföra fasadrenovering är att förbättra byggnadens estetiska utseende. Det kan dock också göras av funktionella skäl, till exempel för att förbättra isoleringen eller reparera skador som orsakats av väder och vind.

Här är några tips för att hitta rätt företag för ditt projekt

  • Skaffa rekommendationer från kollegor i branschen
  • Undersök olika företag på nätet och läs kundomdömen innan du fattar ett beslut.
  • Se till att få en detaljerad uppskattning från det företag du väljer, så att du vet exakt vad kostnaderna kommer att bli.
  • Fråga om företagets garantipolicy om det skulle uppstå problem efter att arbetet är slutfört.
  • När du väl har valt ett företag ska du se till att kommunicera vad du vill uppnå med din renovering. Var tydlig med vad du vill utföra och vad det får kosta.