Glasväggar och glasräcken till kontoret är ett smidigt sätt att skapa nya miljöer av ditt kontor snabbare. Ditt öppna kontorslandskap kanske har moderniserats till ett hybridkontor som kräver mer avskildhet med enskilda mötesrum. Det nya sättet att arbeta kräver också betydligt mer av dina utrymmen.

Idag kan man skapa mötesrum för telefonsamtal med ljudisolerade glasväggar och dörrar. Samt har ditt företag flera våningar så kan det vara snyggt att använda sig av snygga och praktiska glasräcken.

Väggar av glas och glasräcken kan också användas för att avgränsa olika delar av kontoret. Detta kan vara särskilt användbart om du har ett stort öppet utrymme och behöver skapa mer definierade utrymmen för olika ändamål.

Skapa nya mötesrum och utrymmen med glasväggar

Glasväggar kan användas för att skapa privata områden för arbete, möten eller till och med för att ta en paus. Genom att använda dig av väggar av härdat glas eller isolerglas kan du även skapa rum som klarar lite hårdare byggnadskrav.

Glasräcken kan också användas för att avgränsa olika delar av kontoret som matsal eller personliga kontor. Detta kan vara särskilt användbart om du har ett stort öppet utrymme och behöver skapa mer definierade områden för olika ändamål.

Modernisera badrummen med duschväggar och duschdörrar

Du kan skapa egna duschutrymmen i olika storlekar och stilar som passar dina behov om du använder glasväggar, vilket kan ge ett lyft till personalens omklädningsrum. Att kombinera frostade glasdörrar eller mörktonade duschväggar och duschdörrar så kan du skapa nya möjligheter till en modernare arbetsplats.

Det finns flertalet olika glasväggar för inomhusbruk som går att använda i utrymmena för personalen som har en ljuddämpande effekt. Exempelvis så kan du skapa en snygg avgränsare mellan själva omklädningsrummet och duschutrymmet. Du kan då med fördel använda dig av dörrar i glas för att få en helhetskänsla och inreda mer modernt.