Använd ett cykelställ i två våningar och ge dina anställda lättare tillgång till sin cykel, med en smidig cykelparkering. Fördelarna med att kombinera bättre kost med cykling och vardagsmotion är stora. Det kommer att skapa bättre hälsa över tid. Detta kommer även att uppmuntra så att dina anställda använder cykeln betydligt oftare.

Att smidigt kunna förvara sina cyklar eller att det är enkelt att låna en cykel gör valet enkelt. Dina anställda kommer vilja välja att cykla till och från arbetet om det görs enklare att använda alternativ till bilen och kollektivtrafik. Det kan vara så enkelt som att säkert kunna förvara sin något dyrare cykel i ett låst utrymme i ett låsbara cykelställ.

Låt dina anställda prova elcykel och dela på el bilen

Elcyklar blir alltmer populära som ett sätt att ta sig runt i staden. De är lätta att använda, prisvärda och miljövänliga. Elcyklar är bra för hälsan eftersom de får den anställde att röra på sig och hjälper denne att hålla dig i bättre form.

De är också ett bra sätt att förbränna kalorier, vilket kan hjälpa den anställde att hålla en hälsosam vikt. Att cykla är ett utmärkt sätt att ta sig runt i staden och har många fördelar för den anställdes hälsa, plånbok och miljön.

Har ditt företag ett rum över i fastigheten och kan anordna en snygg cykelparkering inomhus bestående av tvåvånings cykelställ. Då kan de köpa in några traditionella cyklar samt elcyklar och låna ut till personalen.

Ett alternativ till att använda firmabilen är att att dela på en elbil för sträckor som är lite längre. Det kommer göra att företaget anpassar sig väl till mer moderna sätt att driva företag på ett hållbart sätt. Har företaget ett eget gym idag, så erbjud även möjligheten att kombinera både styrka och vardagsmotion på ett enklare sätt.