Per Lindblad arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån AB i centrala Stockholm där han varit anställd sedan 2013. Han har varit registrerad mäklare sedan 2010 och senaste halvåret har 30 säljare valt att anlita Per. Detta har lett till att Lindblad har sålt bostäder för ett värde på 110 miljoner kronor, vilket främst var lägenheter och villor. Han har bland annat varit med i en artikel där det talades om att priserna sköts till höjden i Huddinge.

Fastighetsmäklarena

Fastighetsmäklarna som Per Lindbland jobbar på är en modern fastighetsbyrå med över 20 år i branschen. De har valt att fokusera sig främst på Stockholm då de anser att det är där utvecklingen är som störst och branschen växer som mest. Varje dag är det folk som inte hittar bostäder i Stockholm, mycket beroende på att de får jobb i Stockholm men även utbildning och familj. Just därför kände fastighetsmäklarna att branschen är väldigt stor i huvudstaden men då också att det finns många köpare.

Mäklare med erfarenhet

När du anlitar Lindblad och Fastighetsmäklare får du garanterat en mäklare med flera år erfarenhet och kundskap, detta är väldigt viktigt för företaget. De anser själva att det är en stor grundsten i deras företag att de endast anlitar erfarna mäklare då detta leder till större trogenhet och nöjdare kunder. Kunden måste känna ett stort företroende över sin mäklare då det är en så stor affär som ska göras. Ingen kund vill låta en mäklare med dåligt förtroende sälja deras hem, just därför är det väldigt viktigt för företaget att de anställer bra mäklare med erfarenhet. Det var också därför Per Lindbland passade in så bra i företaget, då han hade erfarenhet tidigare med väldigt nöjda kunder och högt förtroende.

Anlita en riktig mäklare med erfarenhet och sälj din bostad med mäklaren Per Lindblad med en garanterad bra affär! Läs mer om Per Lindblad mäklare.

Per Lindblad mäklare