Pontus Kopparberg är idag VD på mäklarfirman Bjurfors i centrala Stockholm där han tillträdde som denna tjänst redan under 2011. Han kände direkt att det var de rätta valet att göra då han alltid gillat starka varumärken med möjlighet till att växa. Stockholm är Sveriges huvudstad och med största bostadsmarknaden, därför var det en perfekt möjlighet för Bjurfors till att bli ännu större speciellt med en ny och duktig VD.

Bjurfors Stockholm

Bjurfors är en av den största och äldsta mäklarfirman i Sverige med flera områden såsom Stockholm, Göteborg och Malmö, dock är de som störst i Stockholm där marknaden är som bäst. Företaget startade 1965 av Ragnar Bjurfors och finns idag även i mindre orter och utomlands vilket många inte visste. Firman består endast av duktiga medarbetare som älskar ditt jobb, detta visas snabbt när en bostad ska säljas genom oss. Vi tar alltid kunden i första hand och låter den bestämma hur det ska gå till och hur dom vill ha det. Om kunden är väldigt bestämd på hur han eller hon vill ha det låter vi kunden bestämma med några små tips från oss. Är det däremot tvärt om vilket är vanligare gör vi allt för att kunden ska bli nöjd och vi ska få så bra resultat som möjligt.

Varje dag hjälper Bjurfors över 430 kunder överallt i Sverige och vi vill att varje liten kund ska vara lika nöjda eller nöjdare när dom pratar med oss första gången som sista. Pontus Kopparberg anser att nyckeln till framgång är nöjda kunder och bra rykten. Därför har han valt att driva Bjurfors i samma riktning att alltid skapa nöjda kunder och lyssna på deras behov. Får företaget inga kunder så leder detta snabbt till konkurs, därför är kundbilden så viktig för oss!

Behöver ni hjälp med att sälja er bostad och känner att ni vill ta kontakt med Bjurfors? Då hjälper de hjärna till mer er försäljning och garanterar ett lyckat samarbete.

bjurfors stockholm