Daniel Gyllendahl är idag mäklare i centrala Stockholm och säljer dagligen bostäder till nya lägenhet- och husägare. Just nu jobbar han på BOSTHLM efter att tidigare har slutat på mäklareföretaget Bjurfors för att kunna sälja i hela Stockholm utan områdesindelningar. Daniel har varit registrerad mäklare sedan 2004, genom detta har han fått en väldigt stor erfarenhet inom försäljningsbranchen. Daniel gillar att fokusera mycket på de nybyggda villorna och lägenheterna då han länge har varit intresserad inom den nya byggbranchen.

Förutom mäklarbranchen gillar Daniel att resa väldigt mycket, det är nu under de senare månaderna han även börjat blogga om detta och dela med sig av sina semester äventyr. Han gillar bland annat Thailand då han har en kompis som bor där som han gärna hälsar på någon gång per år. Han tycker själv att det inte finns något bättre än att ligga på stranden med en öl i handen och njuta av värmen. Förutom detta är Daniel en väldigt aktiv person som gärna lyfter vikter på gymmet eller är ute och springer i löparspåret.

Daniel äger ett eget aktiebolag som han själv startat upp vid namn Gyllendahl Invest AB, detta bolag bildades 2007 och har sedan dess gått väldigt bra. Just nu är detta bolag inte prio ett för Daniel då han satsar på mäklarlivet framförallt, men självklart vill han ha kvar detta bolag och i framtiden satsa mer på det. En dröm för Daniel är att både vara mäklare men vid sidan av vara entreprenör med flera företag som jobbas på vid sidan vad. Daniel Gyllendahl är inte en person som nöjer sig med endast ett jobb eller samma jobb då han ständigt vill ha bättre och vara bättre än sitt förra. Nöjda kunder och bra rykte är dock prio ett för Daniel när det gäller arbetsyrket.

Behöver ni sälja er bostad i centrala Stockholm? Då finns Daniel där för er och alltid redo för nästa stora projekt!

Daniel gyllendahl mäklare