Mattias Holm är mäklare på fastighetsbyrån och hjälper till med försäljningen för allt från stora villor till mindre lägenheter. Hemma området för Mattias är Stockholm vilket inte är den enklaste försäljningsplatsen i Sverige utan tvärtom den med mest konkurrens. Mattias Holm har varit registrerad mäklare hos sedan 2009 och varit anställd på fastighetsbyrån sedan 2014 vilket har lett till att han har lång erfarenhet med väldigt många kunder. Nästan direkt efter fastighetsbyrån fick Mattias möjligheten till att stiga in till det unika bolaget Historiska hem, då kände han direkt att en sådan chans får man bara en gång i livet. Han brinner för god relation till sina kunder då Mattias anser att detta är det viktigaste för att komma ut och lyckas på marknaden.

Historiska hem som Mattias Holm idag arbetar på idag är en relativt gammal mäklarbyrå som fokuserar på precis som namnet historiska hem som är byggda mellan 1334 till 1965 i Stockholm. Det positiva ryktet sprider sig snabbt och med det är Historia hem det störta bolaget i Stockholm inom äldre hem och byggnader. Mattias har en passion för äldre byggnader och behålla det historiska i väggarna, just därför kände Mattias direkt att det var rätt arbete för honom. Mattias utbildades vid Malmös Högskola sedan dess har det bara gått förvånansvärt bra för honom med mycket försäljningar.

Att vara mäklare i Stockhom är inget enkelt jobb då konkurrens är ett väldigt stort problem. Det finns inte många bostäder i Stockholm och därför tyvärr finns det inte mycket att sälja. Många som jobbar i Stockholm får oftast ingen bostad att bo i, därför är det väldigt vanligt att de får bo på en camping tills de har hittat någon lägenhet eller mindre hus.

Behöver ni sälja en bostad eller kanske ni vill flytta ut och köpa något större eller mer centralt i Stockholm? Då finns alltid Mattias Holm endast ett telefonsamtal iväg.

Mattias Holm