Behöver du hjälp med att förbättra ditt coachande till ditt företag? Polhage & Lundberg är ett företag som drivs av Maria Polhage och Per Lundberg som har jobbat med hundratals kunder och hjälpt dem till ett bättre ledarskap. Företaget erbjuder ledarskapsutbildningar för ett nytt coachande förhållningsätt.

Utbildningar som erbjuds är bland annat:

  • Coachande ledarskap

Att vara en duktig chef som behärskar ledarskap och kunna hantera sin personal är en viktig del och grundsten för ett bra företag. Företaget erbjuder utbildning för detta och visar dig hur du ska gå till väga för att kunna driva ett företag samtidigt som du har personal som uppskattar och tycker om dig.

Du väljer som chef eller ledare antingen en tredagars utbildning inom coachande ledarskap, eller en nio dagars utbildning som leder till titeln diplomerad coach.