Nordisk Webhantering är ett företag som jobbar med att skapa, driva och optimera hemsidor. Deras ledmotiv är att dem flesta problemen kan lösas med hjälp utav bra design. Med bra design kan din hemsida sticka ut rejält mycket från mängden samtidigt som du effektivt promotar dig själv, ditt märke, vad ni gör, varför man ska komma till er och mycket annat. Så vilka är då dessa grabbar? Det är ett gäng konstnärer, musiker, kreativa tänkare som har vuxit upp under informationens ålder framför en dator. Deras val av bransch känndes därför mycket enkel. När din sida sedan är etablerad så hjälper de även dig med att synas mer på sökmotorer genom att optimera sidan efter vad dessa motorer letar efter. Det gör att du hamnar högre upp i placeringarna när man söker efter något som just du erbjuder. Är du en livscoach? Din sida optimeras för att bland annat Google ska förstå detta och gör att ni hamnar högre. Nordisk Webhantering AB har en stor erfarenhet utav hemsidor och vad som krävs för ett lyckat varumärke.