Vi på Business 2 Business kan ju inte undvika att skriva om Lars Lagerkvist, EON’s VD. Han har haft en mycket lysande karriär och det är mycket intressant för oss karriärister att se hur hans bana gick till. För det första tog han både sin Bachelor och sin Master inom Business Administration. Men samtidigt som han pluggade var han mycket aktiv och jobbade på Sydkraft. Detta gav han mycket erfarenhet och kunskap samt även referenser och visade sig som aktiv, driven och engagerad. Detta kickstartade hans karriär på Sydkraft och han växte till olika roller inom företaget för att sedan börja jobba på Aare-Tessin för att till slut hamna på EON där han idag arbetar som Senior Vice President Business Excellence. Lars Lagerkvist är EON’s stjärnskott och man kan förvänta sig en mycket god ökning i vinst för det företaget framöver!