Borohus startade redan 1928 och är en av de äldsta hustillverkarna i Sverige. Borohus har byggt villor, hus, fritidshus år flera tusen nöjda kunder och har lett till att de är ett av de mest framgångsrika inom husbranschen.

Fritidshus till dig och din familj

Borohus fritidshus och villor är tillverkade med en stor omsorg så att du och din familj ska njuta av fritiden både under sommar och vinterhalvåret. Fritidshusen är byggda för att kunna användas året runt och det spelar ingen roll var i Sverige du bor. Var vill du helst koppla av? Med Borohus väljer ni själva var ni vill bygga. Kanske vid en vacker insjö, skogsglänta, lantmiljö eller en tyst fjällmiljö. Fritidshus från Borohus finns i flera olika smarta planlösningar och ni får anpassa huset efter era egna behov och önskemål.

Ett garage/carport till fritidshuset

Till fritidshuset kan det vara smidigt med ett garage/carport där ni kan ha era bilar och kanske till och med gräsklipparen, skottkärran och hela familjens cyklar. Garaget från Borohus kan anpassas för dina behov av utrymme och förvaring. Borohus ställer höga krav på komplementsbyggnader precis som med deras villor och fritidshus. Du kan välja själv om du vill ha ett isolerat eller oisolerat garage, men det finns även möjligheter att anpassa garagets storlek och utseende. Underleverantörerna har ett brett sortiment så att ni kan göra många olika tillval som passar just ditt garage/carport.