Att hitta fönster och dörrar är inte alltid så enkelt som man kan tro. Det gäller inte bara att hitta billiga fönster utan ska ju vara kvalitet också, Samma gäller om du ska köpa en ny dörr. Dörrar är ju enormt viktigt att dom är säkra och håller eventuella objudna gäster utanför 😉 Finns en uppsjö med sidor på nätet som säljer dörrar och fönster så det är inte alltid så lätt att hitta rätt. Två sidor jag rekommenderar dig att besöka är Fonstermax.se där du hittar kvalitetsfönster och dörrar, är du mer inne på t ex PVC fönster och mer underhållsfria fönster så är Rekpol.se en bra sida där du hittar fönster till riktigt bra priser. Hoppas du hittar fönster eller dörrar som passar dig på någon av dessa sidor. Annars får du söka vidare tills du hittar en leverantör av fönster som passar dig.  Det finns ett forum med flitiga användare där du säker kan hitta lite råd vad det gäller fönster och dörrar till ditt hem: http://www.byggahus.se/forum/fonster-dorrar/. Som sagt leverantörer finns det gott om så ge inte upp 😉 Du kommer nog hitta rätt fönster eller dörr för dig med.