Arbetskläder kan vara allt ifrån väldigt enkla till extraordinära plagg, det vill säga allt ifrån enkla otryckta t-skirtar till bröllopsutstyrsel och våtdräkter med tryck på. Jag har haft tre stycken jobb i mitt liv och har sparat arbetskläderna när jag har slutat. Mitt första jobb var på en återvinning för elektronik skrot. Arbetskläder fulla av gift kanske flera av ni läser tänker, men nej, jag sysslade mest med att sortera kablar och kontakter. Inte ett jätteroligt jobb kan jag tillägga men det är alltid kul med minnen som arbetskläder innebär. Jobbet efter det var att köra taxi, det tycke jag var mycket roligare. Då fick jag prata med människor och djupa diskussioner kunde ägarrum även under korta färder iklädd mina arbetskläder. Det tredje och även nuvarande är pilot på en av de största flygbolagen i Europa. Ett dröm jobb med fantastiska arbetskläder är de flesta åsikt om det men jag kan ibland sakna min taxi och dess enkla skjorta och byxor. I min pilotutstyrsel ingår såklart även ett par pilotbrillor och näsduk. Arbetskläder blir ofta väldigt minnesfyllda efter många år i tjänst och mina är inget undantag. Jag vill inspirera andra att tänka till lite innan du slänger dina arbetskläder på närmaste sopstation eller du kanske blev tvungen att lämna in dina dem som nästan blivit en del av dig själv till din arbetsgivare igen. Får du chansen att köpa ut dem, gör det!.