Hos läkarintyg direkt kan du få hjälpa med att få ett läkarintyg både enkelt, snabbt och smidigt. Du som har någon form av diagnos som göra att du i trafiken kan bli en fara i vissa situationer om du inte kan hantera det kräver transportstyrelsen ett läkarintyg. Läkarintyg visar att du med bland annat diabetes, ADHD/ADD eller aspergers har koll på dem farligheter som finns med sjukdomen och att du kan hantera det. Till exempel för en diabeteker så krävs det att man har koll på hypoglykemi och förstå hur man hanterar situationer i trafiken.

Fördelar med läkarintyg direkt

Allt som oftast så krävs det att man skickar in ett nytt läkarintyg efter något/några år och oftast ganska omgående. Med långa väntetider hos bland annat BUP och andra mottagningar så kan det bli svårt att passa in det med sitt egna schema. Hos läkarintyg direkt får du det däremot väldigt snabbt och enkelt, detta då dem har öppet när ingen annan har, nämligen på helgerna. Läkarna på läkarintyg direkt är utbildade i trafikmedicin och har lång erfarenhet inom detta område. I läkarundersökningen för ADHD/ADD/Aspergers ingår det syntest, genomgång av medicinsk historia och eventuella frågor kring missbruk av alkohol och narkotika. En grundläggande läkarundersökning ingår som standard i läkarundersökningen för ADHD/ADD/Aspergers.

Förutom läkarintyg för någon av dessa diagnoser så erbjuder läkarintyg direkt läkarintyg för mängder av andra, bland annat för lastbil, buss och taxi.