Jalusier och rulljalusier är lämpliga för många miljöer. Vissa användningar är mer uppenbara än andra. Nedan har vi skrivit lite om de olika jalusier som finns, för att hjälpa människor med att välja rätt jalusi för deras specifika ändamål.

Om du då är på jakt efter jalusier till företag, oavsett vad det är för ändamål, kommer vi nedan att gå igenom lite olika typer av jalusier som finns att välja mellan!

Brandskydd

Brandjalusier begränsar spridningen av eld och gör det möjligt att säkra utrymningsvägar. Våra brandjalusier är en av de viktigaste produkterna vi kan erbjuda. Dessa produkter skyddar inte bara pengar och tillgångar som rör sig, utan räddar faktiskt liv! Brandjalusier är lämpliga för vardagligt bruk. Just denna jalusi är brandsäker, det vill säga det kan bara sänkas under årliga funktionstester eller vid behov när branden kommer.

Jalusier till butik / Inbrottsskydd

Ingångarna till butikerna ska vara öppna och attraktiva under dagen, men ändå säkra när butiken är stängd. Inbrottsskydd och rulljalusier i grundläggande design gör vanligtvis mycket. Om ditt företag ansöker om skydd från ditt försäkringsbolag, är det viktigt att tänka på att du väljer godkända produkter. Rulldörren och blisterförpackningen för rulljalusier kan placeras både ute och inne. Utomhusinstallationer skyddar mot skador på dyra glaspaneler. När de är monterade inuti fönster och dörrar, fungerar som en fördröjningsbarriär när ett larm utlöses.

Självklart finns det många mer olika jalusier att välja mellan, som exempelvis smidesgaller, fönstergaller, gallerdörr och mycket mer!