Behöver ditt företag utbilda anställda inom datavetenskap, ekonomi, fastigheter, teknik, el eller ledarskap? Efterfrågan på utbildning inom dessa områden har ökat avsevärt de senaste åren och är nu mycket populära.

Att utbilda sina anställda är en bra idé eftersom det förbättrar allt från lönsamhet till medarbetarnas kompetens, flexibilitet och hälsa. I vissa fall kräver företag mycket specifik utbildning, men antalet arbetsplatsutbildare som erbjuder denna utbildning är långt ifrån många. FA-kurs ger skräddarsydda utbildningar för just ditt företag, vilket innebär att du kan utbilda dina anställda inom precis de områden de behöver.

Många företag har en viss budget tillgänglig för utbildning, men i många fall räcker budgeten inte till för att utbilda hela personalstyrkan. FA-kurs är unika genom att priset för 20 deltagare är ungefär detsamma som branschgenomsnittet för 4-6 deltagare. I detta pris ingår även studiematerial. Med mycket konkurrenskraftiga priser har företag råd att utbilda alla eller åtminstone de flesta av sina anställda.

FA-kurs erbjuder PLC-utbildningar och AMS-kurser. Det finns även kurser i fastighetsekonomi som lär dig alla grundläggande färdigheter du behöver inom fastighetsekonomi. utbildningsantalet är stort och de föreläsare och lärare som är undervisar utbildningarna har lång erfarenhet inom sina respektive branschområden. Tack vare detta kan de ge dig vägledning som du kommer ha nytta av.