Om du ska öppna en bar måste du se till att du har rätt utrustning. Detta inkluderar allt från blandningsutrustning och barinredning till shakers och silar. I det här blogginlägget går vi igenom den nödvändiga barutrustningen så att du kan vara säker på att din bar är fullt utrustad och redo för verksamheten.

Barutrustning: Mixerutrustning

En av de viktigaste delarna av barutrustningen är mixerutrustning. Med en mixer kan du snabbt och enkelt blanda cocktails. Det finns flera olika typer av mixers på marknaden, så se till att göra din forskning för att hitta den som bäst passar dina behov. Du måste också se till att du har rätt tillbehör till din mixer, till exempel en sil eller en jigger.

Barutrustning

Förutom mixutrustning behöver du också några grundläggande barredskap. Detta inkluderar saker som glas, flasköppnare, isbitar och omrörare. Du måste se till att du har en mängd olika glas för olika typer av drycker, samt tillräckligt med isbitar för att hålla dem kalla. Du bör också ha några flasköppnare till hands så att du kan öppna vin- eller ölflaskor åt dina gäster

Shakers och silar

När du har blandat en cocktail måste du sila den i ett glas. För att göra detta behöver du en sil och en shaker. En shaker används för att hålla iskuberna medan du häller drinken i glaset, medan silen hjälper till att hålla eventuella fruktkött eller andra bitar borta från drinken. Se till att skaffa en shaker och en sil av god kvalitet så att de klarar upprepad användning

Slutsats

Det här är bara några av de viktigaste barutrustning som varje bar måste ha. Genom att ha all denna utrustning till hands kommer du att kunna tillverka alla typer av drinkar som dina gäster kan tänkas vilja ha. Så se till att fylla på med varor innan din invigning!