Vill du få ditt företag uppmärksammat på gatan? Om du vill göra ett uttalande och sticka ut från konkurrenterna är en neonskylt det rätta sättet att göra det på. Neonskyltar är iögonfallande och ser till att ditt företag syns av alla som passerar förbi. De är perfekta för företag av alla storlekar – oavsett om du precis har börjat eller om du har funnits i flera år.  

Det nyaste och mest moderna sättet att visa information är med LED-skyltar. Med sina ljusa, skarpa färger kan de fånga ögat även på avstånd, vilket gör dem perfekta för användning utomhus på byggnader som banker eller restauranger som behöver ett attraktivt designat ansiktslyft.

När du letar efter en ny skylt är det viktigt att även tänka på miljön. Rätt val kan bidra till att minska energiförbrukningen och kostnader samtidigt som den är estetiskt tilltalande. 

Sedan finns det såklart mer traditionella fasadskyltar utan belysning om man vill ha en lite mer professionell image men vi uppmanar er att vara lite djärva! Ingen minns en fegis.