Vill du utbilda dina anställda med relevant kunskap? Då har vi ett bra tips för dig och det är företaget FA-Kurs. De är fantastiskt bra på att hjälpa företag av alla storlekar att vårda och utveckla sina anställda. De kan till och med anpassa kursernas innehåll efter just era behov! 

De erbjuder över 150 kurser fördelade på 8 branschområden. Med ett så brett utbud av kurser finns det garanterat något för alla! 

Oavsett om ni vill utforska ett nytt studieområde eller fördjupa er förståelse för ett befintligt område är deras föreläsare erfarna ämnesexperter som kan ge er de insikter och färdigheter ni behöver. Med en mängd kunskap och erfarenhet till sitt förfogande är de väl positionerade för att hjälpa er att uppnå era inlärningsmål. 

En viktig kurs som de erbjuder är CE märkning inom maskinsäkerhet. CE-märkningen är en kvalitetssymbol som visar att produkten uppfyller vissa standarder för att få säljas på de europeiska marknaderna. Dessa omfattar sådana saker som elsäkerhet, reproduktionsteknik eller forskningskemikalier, men även mer allmänna krav som hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen etc. Här lär ni er om definitioner samt krav på tillverkare och användare av maskiner. 

Något annat som är värt att veta är att FA-Kurs är ID06 ackrediterade att registrera kravutbildningar på ditt ID06-kort då FA-Kurs är en godkänd ID06 kompetensregistrator.  

Med FA-kurs får du kvalité, bra pris och engagemang. Du kommer inte bli besviken. Utveckla kompetensen i ditt företag nu, det är en riktig investering.