Om du bor i Stockholm är chansen stor att du har sett många hundar ute på stan. Faktum är att hundar är så vanliga husdjur här att många människor på Östermalm förlitar sig på hunddagis för att ta hand om sina lurviga vänner medan de är på jobbet. Men vilka är fördelarna med hunddagis? Låt oss ta en titt.

Hunden får socialisering

En av de största fördelarna med hunddagis på Östermalm är att det ger din hund möjlighet att socialisera sig med andra hundar. Hundar är sociala varelser av naturen, och de trivs när de får chansen att interagera med sina jämnåriga. Hunddagis är den perfekta platsen för din hund att få nya vänner och förbränna lite energi

Hundar får motion

En annan fördel med hunddagis är att det ger din hund en chans att få mycket motion. Många hundar får inte tillräckligt med motion hemma, vilket leder till att de kan bli överviktiga eller till och med feta. Men på hunddagis får din hund chansen att springa runt och leka hela dagen. Detta kommer att hjälpa dem att hålla sig friska och i form.

Hundar får mental stimulans

Slutligen är hunddagis också fördelaktigt eftersom det ger din hund mental stimulans. Hundar behöver använda sin hjärna lika mycket som sin kropp, och när de lämnas ensamma hemma hela dagen kan de bli uttråkade och rastlösa. På hunddagiset kan de dock underhållas hela dagen med spel, leksaker och mycket uppmärksamhet från deras vårdare.

Slutsats

Som du kan se finns det många goda skäl att skicka din pälsbeklädda vän till ett hunddagis medan du är på jobbet. Om du letar efter ett välrenommerat hunddagis i Stockholm behöver du inte leta längre än till MyDogCare. Vårt team av proffs kommer att se till att din hund får en rolig dag medan du är borta!