Marcus Hamberg är entreprenör och ekonom. Han är verksam i sitt eget företag Ängshyddan Förvaltning AB där de fokuserar på fastighetsinvesteringar, projektutveckling och finansiering. Marcus har arbetat länge inom fastighetsbranschen och har en stor passion för att hjälpa andra. Han har varit VD för Ängshyddan Förvatlning AB sedan 2018 och dessförinnan var han VD för RW Capital AB. Han började sin karriär som projektledare på OMX där han arbetade sig uppåt. Under åren har Marcus Hamberg samlat på sig mycket erfarenhet och expertis, framför allt inom entreprenörskap, projektledning, finansiering, projektutveckling och fastighetsinvesteringar. Marcus är mycket motiverad att hjälpa andra att lyckas med sina egna företag och han fortsätter att erbjuda sina råd och sin hjälp till alla som behöver det. Marcus Hamberg är en kraftfull kraft i fastighetsbranschen, och det råder ingen tvekan om att han kommer att fortsätta att vara framgångsrik i alla sina framtida strävanden.

Bakom framgångarna

Framgångsrika människor vet att familjen och goda relationer är viktigare än allt annat. Det är därifrån de hämtar styrka och ny motivation. Framgångsrika människor förstår också vikten av en balans mellan arbete och privatliv för att vara verkligt lyckliga. De ser till att ha balans i sitt liv mellan arbete och tid för sig själva och sina nära och kära. Framgångsrika människor har funnit vad som fungerar för dem i livet och håller sig till det, oavsett om det innebär att de avsätter tid varje dag för sig själva eller tar en paus från arbetet på helgerna. Vad det än är så ser de till att ha balans så att de kan leva sitt bästa liv.