Är dina garderober och förvaringsutrymmen fulla till brädden med saker som du knappt använder? Du behöver inte offra viktiga saker som du behöver i framtiden bara för att få mer plats i ditt hem. När det gäller att förvara saker som skidor, juldekorationer, vinterkläder och vinterdäck är hyresförvaringsenheter den perfekta lösningen. Låt oss ta en närmare titt på hur hyresförvaringsenheter kan vara till nytta för dig.

Bekvämlighetsfaktorn

En av de bästa sakerna med att hyra ett förvaringsutrymme är att det tar bort pressen av att behöva bestämma vilka föremål du ska behålla och vilka du ska göra dig av med. Med hyrda förvaringsenheter behöver du inte välja vad som stannar och vad som försvinner. I stället kan du helt enkelt förvara alla dina extra saker i enheten tills du behöver dem igen. På så sätt är allting tillgängligt om och när du behöver det – utan att ta upp värdefullt utrymme i ditt hem.

Mer utrymme för hemprojekt

Tillsammans med bekvämligheten kommer andra fördelar som att du får mer utrymme för gör-det-själv-projekt eller renoveringar som kräver extra utrymme medan de utförs. Om din källare är full av lådor och möbler, men du vill göra om den till ett nytt vardagsrum eller spelrum, är det perfekt att hyra en förvaringsenhet för att förvara dessa föremål säkert tills de är redo att användas igen. På så sätt behöver ingenting offras när det är dags för ditt hemprojekt!

Att hyra en förvaringsenhet innebär också att det blir färre distraktioner eftersom alla dina tillhörigheter kommer att förvaras säkert i stället för att skräpa ner ett helt rum i ditt hem. Detta gör det lättare för dig att fokusera på det projekt eller den aktivitet som behöver uppmärksamhet utan att något annat kommer i vägen.

Säkerhetsfunktioner

När du överväger att hyra ett förvaringsutrymme ska du alltid undersöka deras säkerhetsfunktioner innan du skriver under några kontrakt eller överenskommelser. De flesta välrenommerade företag erbjuder övervakning dygnet runt samt datoriserade åtkomstkontroller som begränsar tillträdet endast till dem som har tillstånd eller auktorisation. Genom att se till att deras anläggning är tillräckligt säker för dina tillhörigheter ger detta dig sinnesro i vetskapen om att allt är säkert mot stöld eller skador orsakade av naturkatastrofer som översvämningar eller bränder. Dessutom erbjuder de flesta företag även försäkringsskydd för eventuella förluster som uppstår under vistelsen på anläggningen, så se till att detta ingår i kontraktet innan du skriver under på något!

Men hyrförråd har inte alltid varit en självklarhet. För en av de som tog branschen till Sverige är Michael Fogelberg. Detta gjorde han genom ett joint venture med Shurgard. Michael Fogelberg blev sedan ansvarig över expansionen i Sverige och resten är historia.