Business to Business

Nätverkande och försäljning inom B2B.

Användningsområden för presenning

Det finns många användningsområden för en presenning. Den främsta är skydd mot diverse naturfenomen som bland annat vind, regn och även solljus. En presenning kan användas som vindskydd eller tält när man är ute och campar i skogen men en presenning kan även användas som ett droppskydd när man målar t.ex. en båt eller något liknande. Det kan även användas som skydd för båtar, vedhögar och andra föremål. Det finns som sagt väldigt många användningsområden och Tentarp erbjuder dem bästa presenningarna i högsta kvalité.

Tentarps presenningar kommer att hålla i många år framöver och erbjuds i helsvetsad fåll runt om samt öljetter i mässing eller plast. Anledningen till detta är för att slippa sömmar som ska släppa med tiden och rostfläckar. Möjligheten finns även att reparera presenningar och andra PVC-täckningar hos Tentarp.

Förutom presenningar så erbjuder Tentarp balkongskydd som kan användas som insynsskydd eller bara som ett balkongskydd. Tentarp erbjuder balkongskydd i bland annat markisväv och standard PVC-nät. Det som skiljer mellan dessa två balkongskydd är att markisväv är gjort av tyg och går att få i 150 olika färger medans PVC-nät enbart går att få i grått. En annan skillnad är att PVC-nät är mer diskret och brukar oftast passa bättre in med bostaden.

Rive – Specialister inom arbetsrätt

Rive Juridisk Byrå är ett av Sveriges största arbetsförmedlingar och experter på olika arbetsrättsliga frågor. Rives jurister har expertis inom arbetsrätt som bland annat kan hjälpa till att överföra hundratals anställda till arbetsförhållanden. Byrån verkar huvudsakligen inom tre områden. Dessa är en preliminär bedömning av ärendet, arbetsdomstolens överläggningar och lagen om arbetstagares förfarande.

Rive verkar helt på obestämd tid inom arbetsrätten och dess kunder sträcker sig från individer till enskilda företag till stora multinationella företag både i Sverige och utomlands. Rives jurister hanterar dagligen alla slags frågor, såsom uppsägning, hantering av kollektivavtal och företagets relation till fackföreningar. Rive har lång erfarenhet av omstrukturering, omlokalisering och internationell etablering. Företaget har också kompetens inom optioner, bonus och gemensamt ägaravtal.

Att lyckas med förhandlingar mellan arbetsgivare och arbetstagare är inte alltid lätt. Det handlar om mycket tänkande och rätt sida. Det vill säga, du förblir laglig om vad du får göra och vad du inte ska göra. Med hjälp av en expert kan du lösa rekrytering snabbt och enkelt. Att göra avancerade förhandlingar kan vara svårt, men det kan också vara väldigt lärorikt. Linjen har god erfarenhet och många års erfarenhet av arbetsrätt.

Utbildning för hantering av skadligt gods

Vid transport av farligt gods är det ofta många aktörer inblandade. Om du ska transportera farligt gods eller ska vara delaktig i transporten måste du ha genomgått en ADR-utbildning. ADR står för ”Farligt Gods på Väg”. Det är främst föraren som måste gå den här utbildningen, men även om någon åker med föraren eller hjälper till att lasta på och av måste ha genomgått utbildningen. Syften med utbildningen är att göra dig medveten om alla de risker som kan uppstå vid transport och hantering av farligt gods. Utbildningen främsta mål är att förebygga olyckor, men i utbildningen ingår även vilka åtgärder man ska vidta vid en olycka. För att ett företag ska få skicka farligt gods krävs det att de som är involverade i transporten har fått en grundkurs i farligt gods och hur det ska hanteras.

Enligt ett EU-direktiv från Januari år 2000 så måste alla företag som hanterar och transporterar farligt gods ha en säkerhetsrådgivare vars uppgift är att förebygga olyckor när farligt gods hanteras. Säkerhetsrådgivare examineras av Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB).

Kemikonsulten Amasis erbjuder utbildning inom ADR som är skräddarsydda för kunden och dess lokaler, samt alla inblandade i transporten. Förutom utbildningar i ADR erbjuder Amasis flera utbildningar inom kemikaliehantering.

Bostadsvisning med hjälp av virtuell visning

Sightline erbjuder dig ett brett utbud av olika verktyg för att skapa 3D-visualiseringar av ditt projekt. Sightlines produkt är den bästa möjliga kvaliteten som behövs för att vi ska kunna utveckla en skräddarsydd och inspirerande lösning för din klient och ditt projekt.

Virtuell visning

Virtuell visning som gör att dina kunder enkelt och smidigt kan se framtidens hem eller utrymmen. Detta är ett modernt alternativ för att gå på utställningar och undviker därmed att vara begränsat till planritningar och några bilder. Låt gästerna gå på den virtuella skärmen 360 grader och gå runt i rummet. Allt detta kan enkelt göras via din webbplats och dina kunders mobiltelefoner. Att gå på virtuell visning av en bostad är väldigt bekvämt nu i pandemitider och gör att allt fler personer har möjlighet att gå på visning.

Sightline är en personlig studio som både utvecklar och utvecklar produkter i samarbete med kunden. Med 20 års erfarenhet ligger Sightline i framkant när det gäller försäljning och attraktiva visualiseringar. För att vi ska kunna utveckla produkter för dig och ditt projekt på bästa möjliga sätt behöver vi ett stort antal personer med olika bakgrund och utbildning. Sightline har ett tydligt fokus på användbarhet och hög kvalitet och är stolt över att kunna erbjuda och producera fantastiska produkter.

Underlätta flytten med flyttstädning

När man flyttar ut ifrån sin lägenhet behöver det vara snyggt och fint ut för sin efterträdare. Detta är ett krav och om man slarvar med städning så blir man betalningsskyldig för städning i efterhand. Skandia fastigheter listar en checklista som kan vara bekväm att utgå ifrån vid flyttstädning.

Flyttstädning checklista

Rum

 • Dammsug och torka golven. Målade ytor, golvlister och fönsterkarmar ska vara rena.
 • Persienner rengörs.
 • Gör rent elementen, även bakom.
 • Dörrar och garderober rengörs, kom ihåg överkanten.
 • Dammsug och torka ur garderobernas backar och hyllor.
 • Dekaler och andra uppklistrade detaljer ska tas bort.
 • Tvätta fönstren invändigt, utvändigt och mellan glasen.

Kök

 • Målade ytor och kakel ska vara rena.
 • Töm skåp och lådor och gör rent in- och utvändigt.
 • Frosta av och rengör kyl och frys, både invändigt, utvändigt och under.
 • Dra fram spisen och rengör sidorna, väggen, skåpsidor och golv.
 • Rengör kokplattornas yta och kanter.
 • Rengör ugn och värmeskåp invändigt samt alla plåtarna och grillgallret.
 • Torka av köksfläkt både in- och utvändigt, rengör även filtret.
 • Rengör skärbrädans över- och undersida.
 • Dammsug och torka golvet.

Badrum, wc

 • Målade ytor och kakel ska vara rena. Rensa golvbrunnen.
 • Tvätta badkar, handfat, toalett och badrumsskåp. Även undersidorna och kröken i toalettstolen. Lossa fronten när du städar under badkaret.
 • Dammsug och torka golvet.

Balkong, förrådsutrymmen, garage

 • Städa och sopa på balkongen.
 • Förrådet ska tömmas, sopas och städas.
 • Har du ett garage måste det också sopas och städas.
 • Ta med dig alla dina tillhörigheter.

Ta hjälp av en städfirma

Vet man med sig att man ofta slarvar med städning så kan det var lönsamt att ta hjälp av en städfirma. Städkompaniet i Karlstad är en helhetsleverantör inom service som gärna hjälper till vid flyttstädning. Städkompaniet besitter expertis inom städning och har lång erfarenhet inom yrket. Förutom flyttstädning så erbjuder dem tjänster för byggstädning, hemstädning, trappstädning och andra fixartjänster.

Ska du som företagare snart gå i pension?

Om du som företagare snart ska gå i pension bör du tänka på att det finns en stor risk för att företaget läggs ner och dina anställda blir arbetslösa. Detta är såklart inte en situation som någon vill ha, varken du eller dina anställda. Situationen med att företag läggs ner när ägaren går i pension händ väldigt ofta och det finns enkla sätt för att undvika att detta händer.

Om du vill undvika den ovanstående situationen bör du se över att sälja ditt företag. På detta vis kan företaget fortsätta drivas av någon annan, vilket säkerställer att dina anställda har kvar sina jobb.

För att få så mycket pengar som möjligt när du säljer ditt företag är det en väldigt god idé att anlita en företagsmäklare. En företagsmäklare hjälper dig att hitta rätt köpare och få rätt pris. Något du alltid ska ha i åtanke är att det kan ta lite tid innan du hittar rätt köpare, men det kommer det vara värt både för dig och dina anställda.

När du ska sälja ett aktiebolag finns det lite andra regler som gäller vid försäljning. Några viktiga saker att tänka på är att man måste bestämma sig för hur stor del av företaget som ska säljas, samt ta reda på vilka skatteregler som gäller. Bolagsordningen måste också kontrolleras ifall det finns några bestämmelser för hur företaget får säljas.

Behöver du hjälp med att sälja ditt företag finns Bizbridge till din hjälp. Bizbridge är en företagsmäklare i Stockholm som har lång erfarenhet av företagsförmedling och maximera försäljningspriset.

Upplevelsebaserad marknadsföring – nyckeln till maximal framgång för ditt företag

Igenkänningsgrad och räckvidd är avgörande faktorer för ett företags lönsamhet. Riktad marknadsföring är därför ett oumbärligt verktyg om du vill etablera dig varaktigt på marknaden. Klassiska marknadsföringsgrepp som annonser når ofta inte önskad effekt och håller långsamt på att fasas ut. I stället pekar trenden mot upplevelsebaserad marknadsföring, som öppnar helt nya möjligheter. Resultatet är ett ökat igenkänningsvärde för varumärket och dess produkter eller tjänster. Men vad exakt innebär upplevelsebaserad marknadsföring och hur kan den användas i praktiken? Nedan svarar vi på dessa centrala frågor och ger dig värdefulla tips på hur du driver framgångsrika kampanjer. 

Grundläggande information om upplevelsebaserad marknadsföring

Det övergripande syftet med upplevelsebaserad marknadsföring är att skapa upplevelser och framkalla känslor. Ett event som sticker ut synliggör och skapar uppmärksamhet kring ett företag i de mest skilda sammanhang. Det ger ett upplevelsevärde som påverkar affärspartners och kunders intresse i positiv riktning. Metoderna bygger på rönen från icke-verbal kommunikationsforskning och ett flertal studier som tyder på att man minns en känslomässigt laddad upplevelse under längre tid. På så sätt kan ett företag alltså omdefiniera sin image och varaktigt uppgradera sitt varumärke. I fokus står alltid den visuella presentationen och den emotionella nivån – själva informationsförmedlingen spelar endast en underordnad roll. 

Ett konkret exempel på upplevelsebaserad marknadsföring

Det österrikiska företaget Red Bull är ett paradexempel på upplevelsebaserad marknadsföring. Konsumenterna tänker nog inte i första hand på en sockerstinn energidryck när de stöter på företagsnamnet. I stället är det sannolikt ord som adrenalin, passion och fart som poppar upp i människors medvetande, eftersom Red Bull flitigt exponerar sitt varumärke under extremsportevenemang. Det är dessa känslor och denna energi som Red Bulls produkter förmedlar till konsumenter över hela världen. Detta är ett bra exempel på vilken enorm potential som finns hos upplevelsebaserad marknadsföring. 

Välj ett lämpligt tema

Börja med att definiera vilken målgrupp du ska vända dig till. Vilken åldersgrupp vänder du dig primärt till? Vad väcker gruppens intresse? Denna typ av avgränsningar blir utgångspunkter för den fortsatta planeringen. Att som Red Bull rikta in sig på temat extremsport fungerar naturligtvis inte för alla företag. Beroende på bransch kan man i stället använda sig av teman som musik och konst. Under pågående klimatkris blir det även allt viktigare att kommunicera att företaget tar ämnen som hållbarhet på allvar – något som kan implementeras i den upplevelsebaserade marknadsföringen. 

Några tips för en framgångsrik kampanj

Förutom att välja ett lämpligt tema, finns det en rad andra aspekter att tänka på. Hit hör bland annat en seriös ekonomisk planering och fastställande av en konkret budget. Det är lätt att underskatta kostnaderna för denna typ av event, vilket gör det extra viktigt att ta fram en kalkyl redan i ett tidigt skede. Börja gärna med mindre kampanjer för att successivt skaffa dig mer erfarenhet. När du har fått mätbara resultat kan du satsa på större event och gradvis öka dina aktiviteter inom upplevelsebaserad marknadsföring. Tänk på att göra reklam för dina event i god tid för att få önskad räckvidd. Högkvalitativa trycksaker är ett effektivt verktyg för detta och kan enkelt beställas online.

Upplevelsebaserad marknadsföring: Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan man säga att upplevelsebaserad marknadsföring ger en mängd mervärden. Med strategiskt planerade event kan du skapa unika säljfördelar och medvetet sticka ut från mängden. En proffsig och omfattande planering är A och O för att få önskad effekt. Ladda gärna dina produkter eller tjänster med positiva känslor! Det ökar försäljningssiffrorna och främjar nätverkandet med potentiella samarbetspartners. Med upplevelsebaserad marknadsföring får du dessutom tillfälle att leva ut dina kreativa sidor och få insyn i nya affärsområden. Denna typ av marknadsföringskampanjer ger därmed bra förutsättningar för lyckade affärer i framtiden. Avslutningsvis vill vi kort sammanfatta de viktigaste aspekterna med erfarenhetsbaserad marknadsföring: 

– emotionellt laddade produkter, tjänster och varumärken
– skräddarsydda kampanjer för olika målgrupper
– mer lojala affärspartners och kunder
– får ditt företag att sticka ut från mängden
– ger utrymme för en mängd olika teman och kreativa idéer.

Teamutveckling för en bättre fungerande arbetsplats

Inyan har samlat på sig en lång erfarenhet av effektiva och meningsfulla möten. Genom att utveckla verktyg och metoder som ger ditt företag värdefulla, kraftfulla och hållbara effekter. Detta är något väldigt viktigt för att ditt företag ska kunna utvecklas och ta nya höjder gällande produktivitet, arbetsmiljö och att få teamet att fungera bättre.

Inyan erbjuder kurser inom personlig utveckling och teamutveckling. Teamutvecklingskursen hjälper ditt arbetsteam att fungera bättre tillsammans på arbetsplatsen Detta är en av nycklarna till ett framgångsrikt och välfungerande företag. I ett team kan det finnas många problem som exempelvis att en person i gruppen inte presterar på en förväntad nivå eller samarbetar med övriga teamet. Detta leder till att hela gruppen ska jobba sämre. Kursen i personlig utveckling gör dig till en effektivare person och ger dig nycklarna att kunna samarbeta med alla typer av personer. Personlig effektivitet utgår från den energi, fokus och tid som du har, och ifall dessa inte ligger på samma nivå uppstår stres, vilket kan vara förödande när det gäller effektivitet, din förmåga att samarbeta och din hälsa. Inyan erbjuder kurser inom teamutveckling och personlig utveckling som hjälper dig att hantera just detta.

Inyan har utöver de två nämnda kurserna en kurs i coaching och ledarskap, som ger dig kraftfulla verktyg som du kan ta fram för att kunna hantera situationer och konflikter som uppstår på arbetsplatsen.

Filip Bjensjö Diener – Projektledare som bygger starka relationer

Filip Bjensjö Diener tog examen från IHM Business School som projektledare inom IT och har snart arbetat inom IT-branschen i 6 år. Filip anpassar sig snabbt till olika grupper av människor och situationer, vilket kommer väl till användning som projektledare. Filip Bjensjö Dieners främsta styrka är att bygga starka relationer till sina vänner, kollegor och kunder.
Filip älskar nya utmaningar och vara en del av ett företag som växer. Att se ett företag växa från grunden till ett stort välfungerande företag är något som Filip tycker är mycket spännande.

Filip Bjensjö Diener är en person helst presenterar sig personligen, vilket han tycker ger en bättre bild av vem han egentligen är. Filip adopterades till från Colombia när han var endast 30 dagar gammal och nu bor Filip i ett hus i Västra Frölunda tillsammans med fru och barn. Filips största fritidsintressen är att träna crossfit 4 till 5 gånger i veckan och Filip älskar sport, vilket han hållit på med under hela sitt liv.

Sparkcykel för barn i sommar

Snart är sommaren här och sommaren symboliserar för dem flesta med lek och glädje. För många är sommaren det bästa på hela året, ofta åtföljt av sol, semester och glädje. Många familjer med barn tar sina familjer på semester där barn kan leka och njuta av sitt långa sommarlov. För barn är sommaren ett långt sommarlov med mycket lek. Därför kan det vara en bra idé att köpa dem roliga leksaker som sparkcyklar och kickbike. På Lekute hittar du alla dessa artiklar med mera, inklusive studsmatta berg favorit 430 med nät, kickboard barn och trädgårdspool. För dem mer sportigare så finns det fotbollsmål exit som är en favorit bland fotbollsfanatikerna.

Det som är så bra med att ha en sparcykel för barn är att då får dem lräa sig grunderna i att cykla. Vilket har visat sig vara fördelaktigt när dem väl sen ska lära sig cykla på en riktig cykel. Förutom att det är en bra lärdom och träning för barnen så är det också en social grej, dem kan träffa sina vänner på ett annat sätt och ha roligt med sparkcykeln. Du kan ha kul med en skoter. Till skillnad från en vanlig cykel har scootern ingen sadel eller pedaler.

Sida 1 av 5

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén