Business to Business

Nätverkande och försäljning inom B2B.

Soltak – att rädda klimatet med taket!

Medvetenheten kring klimatet och miljön har på senare tid ökat dramatiskt, och viljan att bidra till förändring är stor bland svenskarna. Ibland kan det dock vara svårt att veta hur man kan göra skillnad, speciellt om man inte har tid eller ork att lägga om hela sin livsstil för det ändamålet. Om detta stämmer in på dig har SunRoof den perfekta lösningen!

Duscha miljövänligt med solenergi!

Solen är en energikälla vi inte kan påverka, men vars strålning vi kan utnyttja mer än mycket annat. Vintrarna i Sverige må vara mörka, men tack vare sommarens långa dagar och ljusa nätter, är instrålningen från solen nästan på samma nivåer här som i övriga Europa.

Genom att installera ett soltak kan du alltså ta vara på denna förnybara energikälla året om, utan att släppa ut onödiga växthusgaser, som den traditionella elförbrukningen gör. För dig som värnar om klimatet eller strävar efter att leva mer hållbart och miljövänligt, är ett soltak ultimat.

Det finns inget mer miljövänligt alternativ till tak än detta, och utsläppen av koldioxid är minimerade och därför bland de lägsta. Med det här taket behöver du alltså inte känna några skuldkänslor när du låter huset värmas upp under vinterns kalla dagar, eller när du står i duschen efter en lång dag på jobbet. 

Marknadens mest stilrena tak

Inte nog med att du får gatans mest miljövänliga tak – du får också det överlägset mest stilrena och estetiska. SunRoof har tagit fram en design, anpassad efter just svenskar, som inte liknar något annat tak med solpaneler! Tack vare sin enkla och moderna struktur har soltaket lång hållbarhet och installeras på nolltid – helt i stil med den svenska vardagen. 

Taket är dessutom väl anpassat efter de skandinaviska årstiderna, med iskalla vintrar och varma somrar. Därför behöver du inte oroa dig över snö på taket, eller brandrisker när temperaturerna blir höga. Tack vare takkonstruktionens luftcirkulation garanteras hög säkerhet och klass A brandmotstånd.

Bli självförsörjande – skonsamt för plånboken

Eftersom SunRoof utnyttjar hela takets storlek, blir denna investering mycket prisvärd. En vardag där elen är helt gratis låter som en utopi för vilken svensk som helst, men faktum är att detta har blivit verklighet genom SunRoofs två-i-ett-tak. 

Du kan helt enkelt bli helt självförsörjande när det gäller el – vilket är en ganska stor del i vardagen – och inte längre behöva lägga någon vikt vid varken uppvärmning av huset, användning av apparater, laddning av bilen, eller den efterlängtade duschen. Med detta miljövänliga, stilrena och prisvärda tak blir du alltså en del av ett klimatsmart samhälle, och får en ny livsstil utan att behöva förändra något annat än ditt hustak!

Jalusier till dig från Jalusiexperten

Jalusier och rulljalusier är lämpliga för många miljöer. Vissa användningar är mer uppenbara än andra. Nedan har vi skrivit lite om de olika jalusier som finns, för att hjälpa människor med att välja rätt jalusi för deras specifika ändamål.

Om du då är på jakt efter jalusier till företag, oavsett vad det är för ändamål, kommer vi nedan att gå igenom lite olika typer av jalusier som finns att välja mellan!

Brandskydd

Brandjalusier begränsar spridningen av eld och gör det möjligt att säkra utrymningsvägar. Våra brandjalusier är en av de viktigaste produkterna vi kan erbjuda. Dessa produkter skyddar inte bara pengar och tillgångar som rör sig, utan räddar faktiskt liv! Brandjalusier är lämpliga för vardagligt bruk. Just denna jalusi är brandsäker, det vill säga det kan bara sänkas under årliga funktionstester eller vid behov när branden kommer.

Jalusier till butik / Inbrottsskydd

Ingångarna till butikerna ska vara öppna och attraktiva under dagen, men ändå säkra när butiken är stängd. Inbrottsskydd och rulljalusier i grundläggande design gör vanligtvis mycket. Om ditt företag ansöker om skydd från ditt försäkringsbolag, är det viktigt att tänka på att du väljer godkända produkter. Rulldörren och blisterförpackningen för rulljalusier kan placeras både ute och inne. Utomhusinstallationer skyddar mot skador på dyra glaspaneler. När de är monterade inuti fönster och dörrar, fungerar som en fördröjningsbarriär när ett larm utlöses.

Självklart finns det många mer olika jalusier att välja mellan, som exempelvis smidesgaller, fönstergaller, gallerdörr och mycket mer!

Perfekta presenten för den som är gift

I ett äktenskap är det viktigt att visa varandra kärlek och att visa det på alla sätt. Vid födelsedagar eller andra firande är presenter ett bra sätt att visa det på, men det måste ju inte vara något man firar för att köpa nåt eller hitta på något tillsammans.

Med fina smycken som man ger varandra så kan man enkelt visa det, detta genom att man kan köpa smycken som har ett värde till något sentimentalt eller påminner varandra om en händelse. Här kan man då till exempel ge varandra en varsin kärleksknuten ring, som man bär tillsammans för att ha som en symbol som visar kärleken mellan varandra. Eller kanske man till exempel matchande silverarmband med något tillägg som symboliserar kärlek.

En annan sak som är perfekt och väldigt vackert är silverörhängen, eller till exmepel Lotus örhängen. Det finns mycket att välja mellan och inom detta område kan det kännas lite svårt kanske att hitta något till varandra eller sin partner. Här finns då till exempel Omshantisilver som hjälper till med allt smyckesrelaterat. Ett omtänksamt företag till den som vill köpa smycken till sin partner, inte bara för omtänksamt för er utan för alla människor, detta då 10kr av varje beställning som görs går till olika bolag inom välgörenhet.

Är du en rökfantast? Då har du kommit rätt!

Är du lite gammaldags av dig när det kommer till att röka? Tycker du om att kanske rulla egna cigaretter eller kanske röka genom en pipa? Då har vi rätt ställe för dig! Jison Produkter har alla produkter från pipor till tobak för dig. Sedan 1983 har de funnits till hands för att erbjuda dig rätt tillbehör och tobak till ett bra pris.

Jison Produkter är rätt plats för dem som letar efter tobaksrelaterade produkter och tillbehör. Från rör och cigaretter till cigaretter, vattenpipor och tändare, den här tobaksbutiken i Stockholm är säker på att ha något för alla. Deras mål är att vara platsen för de mest envisa och erfarna, liksom nyfikna som letar efter något unikt. För många människor kan en cigarett förpackas i en cigarett och ett rör, kanske lika enkelt som en cigarr. Till cigarrerna har Jison Produkter även humidor för förvaring i toppkvalité.

Men Jison Produkter visste att det fanns mer i det. Tobaksförsäljning online är mer än så och de är alltid redo att erbjuda det som är av intresse. De ger dig möjlighet att hitta allt på ett ställe, och du kan vara säker på att du kan flytta runt och välja den tobaksprodukt som passar dig bäst. Naturligtvis är alternativ som e-cigaretter, pipor, askfat och Piptobak lämpliga för alla dina behov. Den största motivationen för Jison Produkter är att du måste handla säkert genom hela upplevelsen, inte bara sortimentet som erbjuds utan från början till slut. Förutom de allmänna produkter som erbjuds kan du naturligtvis också behöva andra föremål som tändare och tillbehör. De olika tändare som erbjuds hos Jison Produkter är exempelvis piptändare i olika färger i hög kvalité, samt har de även standard Zippo tändare. Även i deras sortiment finns olika typer av akskoppar. Till exempel en fickaskkopp eller kanske en askkopp med lock.

Vad gäller vi en provanställning

Om en arbetsgivare vill prova en ny medarbetare innan hen anställer den kan hen anställa medarbetaren på en s.k. provanställning. Det innebär att medarbetaren får arbeta på företaget under en provperiod för att se om personen passar i rollen eller inte. Idag ska vi gå igenom allt som du behöver veta om provanställning och vilka rättigheter du faktiskt har.

Tidsbegränsad

Alla provanställningar är tidsbegränsade. Det betyder att arbetsgivaren inte kan anställa dig på en provanställning hur länge som helst. Efter 6 månader övergår din provanställning automatiskt till en fast anställning om arbetsgivaren inte väljer att säga upp dig innan dess. Det är dock möjligt för dig att få en kortare provanställning en detta om det är vad ditt kontrakt anger. Se därför till att noga läsa kontraktet innan du skriver på så att du vet vad som gäller.

Samma rättigheter

Under din provanställning har du samma rättigheter som personerna som är fast anställda. Det enda som skiljer sig för dig är att arbetsgivaren kan säga upp dig utan att ange ett skäl. När som helst under din provperiod kan arbetsgivaren välja att säga upp dig men samma dag som din provperiod är slut är detta inte längre möjligt. Förutom detta finns det inget som skiljer dig från de andra anställda på företaget.

RiVe juridiska byrå

Det finns tillfällen när arbetsgivaren bryter mot dina rättigheter. Om du inte själv är utbildad inom juridik kan det vara väldigt svårt att vinna i en domstol. Det är där som RiVe juridiska byrå kommer in i bilden. RiVe har arbetat med arbetsrätt i flera år och har hjälpt hundratals anställd att få rätt mot sin arbetsgivare. Om du är provanställd men inte har samma rättigheter som de andra på företaget, då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med RiVe. Detta är utan tvekan din bästa chans att vinna tvisten. Läs om RiVe insats för att hjälpa storföretag: https://www.affarsvarlden.se/native/specialgruppen-vid-rive-juridiska-byra-hjalpte-storforetag-med-omorganisation

Poolstaket och pool räcke

Att ha ett pool räcke eller ett poolstaket vid din pool kan anses som en snygg detalj men kan också vara en väldigt viktig säkerhetsdetalj. Till exempel så finns det några grundläggande säkerhetskrav för att ha ett säkert poolstaket. De säkerhetskrav är att det staketet du har runt poolen ska skydda små barn och djur från att falla ner. Den här typen av staket kan också användas vid ett altanbygge där du har ett altandäck som är högt från marken. Att ha ett altan staket eller ett pool staket kan rädda många liv och bör därför rekommenderas att ha.
Vad bör du tänka på när du ska bygga eller köpa ett poolstaket eller ett altan staket. Jo grundprinciperna är att staketet bör ha en höjd på cirka 80-90 cm högt och ska inte ha för stora mellanrum mellan plankorna på staketet för att minska risk för att falla igenom om man är kort. Det brukar oftast inte spela någon roll om du har ett staket som är i metall eller i trä så länge det är behandlat rätt så det kan hålla sig i det bästa skicket för många år. Har du ett trästaket kan du behöva underhålla det med träolja eller färg med åren.

Vad händer vid uppsägning eller avskedande?

Om det finns goda skäl kan arbetsgivaren säga upp arbetstagaren inom en viss tidsperiod. Det finns två skäl för att sägas upp, det ena på grund av brist på arbete, till exempel på grund av effektivisering och omorganisation eller personliga skäl. Uppsägning av personliga skäl är relaterad till oaktsamhet, olaglig frånvaro, allvarliga samarbetssvårigheter eller orättvisa etc. Domstolen kan förklara uppsägning utan objektiv anledning.

Uppsägning kräver att anställda allvarligt bryter mot sina skyldigheter, till exempel genom brott mot arbetsgivaren, stöld, våld, missbruk, konkurrensbeteende, allvarlig orättvisa eller vägran att arbeta. Arbetsgivaren kan avsluta jobbet omedelbart, men arbetstagaren har ingen rätt att säga upp.

Att ta Juridisk hjälp

RiVe Juridiska Byrå är Sveriges största Arbetsrättsbyrå och innehar därtill specialistkompetens i förhandling såväl som inom en rad olika kollektivavtalsområden och yrkesbranscher.

Framgångsrika förhandlingar mellan arbetsgivare och anställda är inte alltid lätt. Det handlar om att tänka korrekt och konkret och hålla sig inom ramen. Med andra ord förblir du fortfarande laglig om vad som är tillåtet och förbjudet. Med hjälp av experter kan du lösa rekryteringsproblem snabbt och enkelt. Förhandlingar på hög nivå kan vara svåra, men de är också mycket lärorika. RiVes jurister har lång erfarenhet och många års erfarenhet av arbetsrätt.

Uppsägningsregler regleras av LAS. Lagen säger att uppsägningstiden är 1 till 6 månader, beroende på hur länge du har arbetat hos arbetsgivaren. Lagen om anställningsskydd behandlar hur man tecknar och säger upp anställningsavtal. Syftet med lagen är att skydda anställda från eventuella tvister. Lagen innehåller också regler om regelbunden anställning, uppsägningstid, hur uppsägning sker och vad som är effektiv uppsägning.

Förutom att erbjuda juridisk hjälp och stöd så erbjuder RiVe utbildning inom arbetsrätt. En utbildning som ger dig kunskap om arbetsgivare och hur man ska agera i olika händelser relaterat till arbetsrätt.

Lasergraverade skyltar och märkning

Graverade skyltar

När det krävs en hållbar märkning kan ett lasergraverat märke i rostfritt stål användas. Lasergravering av rostfritt stål ger svarta märken som är väldigt motståndskraftiga mot nötning och exponering för ultraviolett ljus och kemikalier under lång tid. Gravyrskyltar finns i flera olika standardstorlekar och kan också tillverkas i valfri storlek och design. Lasergraverade skyltar finns även i akrylplast!

Kabel- och partmärkning

Kabelmärkning och partmarkering av slitstark och flexibel PUR-plast. Kabelmarkeringar ska inte förväxlas med de billiga ABS-märkningarna som tenderar att gå sönder under installation eller med ålder. PUR-märkningen är enkel att installera, mycket hållbar och tål ultraviolett strålning under lång tid. Tryckt med termotransfertryck för långvarig tålighet mot slitage och kemisk beständighet. Levereras på rulle och beställs enkelt i beställningssystemet.

Om Märkskyltar

Märkskyltar har levererat produkter till byggföretag, el, VVS och industri sedan 1980-talet. Med fokus på snabb och säker leverans, god kundservice och användarvänligheten i vårt egenutvecklade beställningssystem, skiljer vi oss från konkurrenterna. De har också en välutrustad tryck- och märkningsverkstad, vilket gör dem till en komplett leverantör av olika skyltar, märkningar och tryckta material.

RiVe juridiska byrå – Representerar både anställda och arbetsgivare

Rive erbjuder utbildning i arbetsrätt, med fokus på kärnan i arbetsrätten och ger dig grundläggande kunskaper om arbetsrätt. Efter att du har avslutat dina studier får du kunskapen och förmågan att hantera arbetsrättsliga frågor. Du lär dig att tillämpa olika regler och avtal i LAS, och hur du som arbetsgivare ska agera för att förhindra tvister och skydda verksamheten. RiVes mål är att uppnå bästa resultat oavsett gällande förhållanden. RiVes jurister gör sitt bästa, och om det inte är möjligt finns det alltid andra sätt att uppnå målet. RiVe fokuserar på dina intressen, inte på de underliggande lagarna som de flesta andra juristbyråer fokuserade på. RiVes kunder inkluderar allt från individer, företag, multinationella företag och organisationer.

Rive Juridiska Byrå är Sveriges största arbetsrättsbyrå och bedriver mer än 1 250 förhandlingar varje år. De representerar anställda och arbetsgivare i förhandlingar utanför domstol, men genomför även arbetsrättstvister i domstol. Det kan till exempel handla om avgångsvederlag, utköp ur företag, tillämpning av kollektivavtal eller omorganisation av arbetsplatsen. Rives erfarenhet och expertis sträcker sig från små lokala företag till stora multinationella företag. Detta innebär att deras jurister har en mängd kunskap inom olika yrkesområden, liksom kunskap inom alla områden av kollektivavtal och deras tillämpning. Rive Juridiska Byrå har också god förståelse för accepterad praxis eller speciella regler i specifika branscher. När det gäller yrkeskompetens inom olika branscher gör detta Rive Juridiska Byrå till det ledande arbetsrättsbyrå på marknaden.

Assistansföretag som leverera hög kvalité på personlig assistans

Personlig assistans handlar om att få assistans i vardagen med saker som man normalt sett själv inte kan utföra. Detta kan vara allt ifrån att komma upp ur sängen på morgonen till att duscha och äta mat. Men det kan också vara så att personen behöver hjälp med att komma ut i vardagen eller för att fixa i trädgården och förflytta sig för att delta i olika aktiviteter. I grund och botten så är det du själv som bestämmer hur stöder ska se ut, det vill säga hur du vill att assistansen ska arbeta för att anpassa sig till dina behov dina mål med vardagen.

VH assistans verkar över hela landet och finns till för alla människor som behöver personlig assistans. Det är Veronica Hedenmark som startade upp företag på egen hand år 1997. Detta då hon hade som vision att enbart vara arbetsgivare åt sina egna personliga assistenter. Det var inte förrän efter ett tag där efter som det expanderade och blev så stort som det är idag.

VH assistans är ett assistansbolag där assistenter och kunder får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans. De är ett av få assistansbolag i Sverige som fortfarande är familjeägt. De vill vara ett lagom stort företag som arbetar nära med sina kunder, men som är tillräckligt bärkraftigt för att kunna skapa möjligheter och ge trygghet. För VH Assistans är den individuella och därmed den unika assistansen inte förhandlingsbar. Erfarenhet, engagemang och vilja kan inte köpas för pengar, det är kunskap och känslor som kommer från hjärtat.

Sida 1 av 6

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén