Henrik Kvick är mannen man kallar för internetentreprenören. Efter att ha vuxit upp i Åby och tagit sin civilingenjörsexamen inom Industriell Ekonomi på Linköpings Tekniska Högskola startade Henrik sina egna bolag. Hans första bolag arbetade med att skapa upp nischade sajter för arbetsgivare och sökande där jobb kunde annonseras ut inom diverse branscher. Företaget idag heter NetJobs och är bara ett av flera företag där Henrik sitter inom styrelsen. Han sitter också i styrelsen för MyTaste. Vilket är ett stort community online där man kan dela matrecept.

Detta är ett mycket intressant reportage om Henrik Kvick som kan vara bra för många att läsa om man är intresserad att göra karriär. I reportaget pratas det bland annat om hur mycket det är som krävs för att man ska lyckas med sin egna karriär.