HepCat är en webshop som säljer märkeskläder och annat för en fulländad livsstil. Märkena de säljer ifrån är noga utvalda och alla är utav hög kvalitét. Många utav märkena de säljer ifrån började med att göra arbetskläder bland annat till olika gruvindustrier. Men har även gjort kläder till amerikanska armén under andra världskriget. Idag är kläderna självklart inte bara för arbetet. Red Wing t.ex. fokuserar främst på skor och gör skor för alla tillfällen. Skönare casualskor till riktiga finskor för de finare tillfällena såsom kanske ett bröllop eller annat. Dickies är ett utav de märkena som HepCat säljer som började som arbetskläder, men som efter det har vidareutvecklat sig själva och som nu också gör mer vardagliga kläder. Fördelen med den bakgrunden är att de tvingades till att göra extra slittåliga kläder vilket gjorde att deras nuvarande kläder för alla tillfällen också präglas av denna tålighet och extra kvalitét.