Mäklaren Pontus Warholm i Stockholm hjälper dig som vill sälja eller köpa bostad i Stockholm. Pontus Warholm har en omfattande kompetens och ett gott rykte som fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarna som har fastighetsbranschens nöjdaste kunder i Sverige. Pontus är uppväxt i Bromma, Stockholm och har under hela sin uppväxt varit väldigt intresserad av byggnader och hus. Pontus har studerat på Stockholms Universitet där han fick lära sig allt gällande fastighetsaffärer och vilka regler och kunskaper som en mäklare bör ha. Att hitta sitt drömhus kan vara svårt, men hos Pontus finns ett brinnande intresse för att hjälpa personer att hitta sitt drömhus och han är ett tryggt val när ni letar efter en fastighet. Pontus är utöver fastigheter intresserad av sport, finans, coaching och psykologi.

Just nu förmedlar Pontus Warholm en kulturhistorisk skatt från 1920-talet som är ritat av Bo Giertz och Artur von Schmalensee. Huset är i behov av renovering, men huset har en hög potential att bli något riktigt unikt. Huset har ett promenadavstånd till vattnet och på tomten finns det buskar och bärträd. Priset för huset ligger på 8,5 miljoner kr.

Pontus har fått mycket beröm av både kollegor och tidningar för sina imponerande resultat. Under 2014 sålde Pontus 45 objekt för ett sammanlagt värde av 424 834 000 kr.