Filip Bjensjö Diener tog examen från IHM Business School som projektledare inom IT och har snart arbetat inom IT-branschen i 6 år. Filip anpassar sig snabbt till olika grupper av människor och situationer, vilket kommer väl till användning som projektledare. Filip Bjensjö Dieners främsta styrka är att bygga starka relationer till sina vänner, kollegor och kunder.
Filip älskar nya utmaningar och vara en del av ett företag som växer. Att se ett företag växa från grunden till ett stort välfungerande företag är något som Filip tycker är mycket spännande.

Filip Bjensjö Diener är en person helst presenterar sig personligen, vilket han tycker ger en bättre bild av vem han egentligen är. Filip adopterades till från Colombia när han var endast 30 dagar gammal och nu bor Filip i ett hus i Västra Frölunda tillsammans med fru och barn. Filips största fritidsintressen är att träna crossfit 4 till 5 gånger i veckan och Filip älskar sport, vilket han hållit på med under hela sitt liv.