Graverade skyltar

När det krävs en hållbar märkning kan ett lasergraverat märke i rostfritt stål användas. Lasergravering av rostfritt stål ger svarta märken som är väldigt motståndskraftiga mot nötning och exponering för ultraviolett ljus och kemikalier under lång tid. Gravyrskyltar finns i flera olika standardstorlekar och kan också tillverkas i valfri storlek och design. Lasergraverade skyltar finns även i akrylplast!

Kabel- och partmärkning

Kabelmärkning och partmarkering av slitstark och flexibel PUR-plast. Kabelmarkeringar ska inte förväxlas med de billiga ABS-märkningarna som tenderar att gå sönder under installation eller med ålder. PUR-märkningen är enkel att installera, mycket hållbar och tål ultraviolett strålning under lång tid. Tryckt med termotransfertryck för långvarig tålighet mot slitage och kemisk beständighet. Levereras på rulle och beställs enkelt i beställningssystemet.

Om Märkskyltar

Märkskyltar har levererat produkter till byggföretag, el, VVS och industri sedan 1980-talet. Med fokus på snabb och säker leverans, god kundservice och användarvänligheten i vårt egenutvecklade beställningssystem, skiljer vi oss från konkurrenterna. De har också en välutrustad tryck- och märkningsverkstad, vilket gör dem till en komplett leverantör av olika skyltar, märkningar och tryckta material.