Är du lite gammaldags av dig när det kommer till att röka? Tycker du om att kanske rulla egna cigaretter eller kanske röka genom en pipa? Då har vi rätt ställe för dig! Jison Produkter har alla produkter från pipor till tobak för dig. Sedan 1983 har de funnits till hands för att erbjuda dig rätt tillbehör och tobak till ett bra pris.

Jison Produkter är rätt plats för dem som letar efter tobaksrelaterade produkter och tillbehör. Från rör och cigaretter till cigaretter, vattenpipor och tändare, den här tobaksbutiken i Stockholm är säker på att ha något för alla. Deras mål är att vara platsen för de mest envisa och erfarna, liksom nyfikna som letar efter något unikt. För många människor kan en cigarett förpackas i en cigarett och ett rör, kanske lika enkelt som en cigarr. Till cigarrerna har Jison Produkter även humidor för förvaring i toppkvalité.

Men Jison Produkter visste att det fanns mer i det. Tobaksförsäljning online är mer än så och de är alltid redo att erbjuda det som är av intresse. De ger dig möjlighet att hitta allt på ett ställe, och du kan vara säker på att du kan flytta runt och välja den tobaksprodukt som passar dig bäst. Naturligtvis är alternativ som e-cigaretter, pipor, askfat och Piptobak lämpliga för alla dina behov. Den största motivationen för Jison Produkter är att du måste handla säkert genom hela upplevelsen, inte bara sortimentet som erbjuds utan från början till slut. Förutom de allmänna produkter som erbjuds kan du naturligtvis också behöva andra föremål som tändare och tillbehör. De olika tändare som erbjuds hos Jison Produkter är exempelvis piptändare i olika färger i hög kvalité, samt har de även standard Zippo tändare. Även i deras sortiment finns olika typer av akskoppar. Till exempel en fickaskkopp eller kanske en askkopp med lock.