Montano.se är en omfattande one-stop shop för alla dina behov av stål och metall. De har ett brett utbud av material som är perfekt för alla arbetsplatser, från smedjor till konstruktionsplatsen. Vare sig du behöver plåtar av metall eller bara några bitar stålrör har Montano.se allt du behöver. Dessutom är deras priser oslagbara! Kolla in deras hemsida idag och se själv hur de kan hjälpa dig att få jobbet gjort på rätt sätt.

Lite av deras sortiment:

Plåt: Slät aluminiumplåt och aluminiumdurk, durkplåt för halkskydd.

Stål: Stålbalkar, T-stång och stålnät för konstruktion.

Plattstång i varmvalsat och kalldraget utförande, både obehandlat och varmförzinkat.

Verktyg, maskiner och tillbehör finns också.

Ett litet smakprov men vi rekomenderar att gå in och kolla på hela deras utbud! Montano har funnits med länge och det är kända för sin kvalité och kunniga personal. Du kan känna dig trygg som kund hos Montano.