Letar ditt målarföretag efter någon som kan sköta fasadtvätten innan målning? Det finns stora fördelar med att låta en professionell fasadtvättarfirma lösa fasadtvätten av kundens fasad.

På så sätt kan ditt företag fokusera på ert eget område av expertis. Med skonsam hantering av fasadtvätten, utan exempelvis högtryck eller annat så kommer det vara betydligt enklare att måla. Du slipper även i de flesta fall onödigt underarbete som annars kan bli.

Det kan skapa fuktproblem genom inträngande fukt i fasaden eller till och med i isoleringen. Beroende på temperatur så kan fukten bli stående i virket vilket försvårar målningen. Beroende på färgvalet, så riskerar du annars att stänga in fukten i virket.

Detta skapar i vissa fall stora följdproblem. Det finns därför en mängd fördelar som talar för att välja en professionell utförare av fasadtvätt. Du kan även få hjälp med att lösa taktvätt och behandla kundens tak. Det kommer göra att det blir mer av en helhetslösning och kunden känner sig mer nöjd med hela entreprenadarbetet.

Skonsam fasadrengöring och taktvätt i Kalmar och på Öland

En taktvättarfirma kan impregnera kundens tak och på så sätt skapas det ett långvarigt skydd mot angrepp av exempelvis mossa och annat som kan förstöra taket på sikt.

Söker du en kunnig firma som även utför marktvätt samt fasadtvätt åt målarföretag på orterna Kalmar och på Öland så finns det exempelvis ett lokalt företag som heter Washlink. Där du kan få hjälp med fasadtvätt, taktvätt, takimpregnering, marktvätt och även rengöring av fasaden.

Det kan ibland räcka att utföra en rengöring av fasaden och fokusera på mer utsatta fasadväggar om kunden inte har ekonomi att åtgärda hela huset på en gång eller att fasaden slits ojämnt.

Behöver din bostadsrättsförening hjälp med fasadtvätt i Kalmar, Oskarshamn, Öland, Växjö och även Karlskrona. Då kan ni kontakta fasadtvätt och taktvättsföretaget Washlink, då kan ni gemensamt kontrollera vad som skulle fungera bäst för er förening. Det kanske inte behöver målas om utan kan räcka med en rengöring av fasaden.