wire-1098059_1920

Våra arbetsplatser och hem fylls med allt mer komplexa installationer inom el, data och tele och det är något som kommer att fortsätta gå uppåt. Om ni behöver anlita en elektriker i Stockholm bör ni kontakta Midcraft som är en elfirma i Stockholm som erbjuder ett fleratal olika tjänster såsom data, fiber, tele, solcellsanläggningar, porttelefoner, belysning, elbilsladdning, energioptimering och mycket mer. Midcraft

Installatörerna hos Midcraft är certifierade för datainstallationer av EXCEL som är deras huvudleverantör av data och fiber. De har ett stort sortiment när det gäller material med konkurrenskraftigt pris. Midcraft erbjuder hela 25 års garanti på utfört arbete, vilket är 10 år längre än branschpraxis.

Midcraft hjälper dig som kund med skräddarsydda lösningar till ditt renovering- eller byggprojekt ända från planeringsstadiet till slutet. Av Midcraft får ni hjälp med rådgivning, planering och rekommendationer för den bästa möjliga ekonomi-miljö utfallet för ditt projekt.

Som fastighetsägare är det viktigt att era fastigheter håller sig uppdaterade när det gäller teknik som exempelvis internetuppkoppling och elbilsladdning i Stockholm. Det blir allt fler elbilar i rörelse i Sverige och att som fastighetsägare ha en sådan är viktigt för utvecklingen av er fastighet och något som ni kommer att tjäna på. Midcraft utför såklart installationer av elbilsladdare för både fastighetsägare och privatpersoner.