Bildekor Stockholm

Bildekor Stockholm erbjuder flera produkter i form utav reklam och gör er synlig för potentiella kunder. Att ha reklam på bilen i form utav bildekor förändrar bilens utseende dramatiskt och gör en stor skillnad då bilen blir en som stor rörande reklamskylt. Väldigt vanligt är att ha företagets logga på sidan av bilen och på baksidan. Både då för att andra ska se företaget när du kör förbi men även då när de ligger bakom dig i trafiken. Thornströms ligger i Stockholm och erbjuder bildekor för alla olika bilar och företag. De anpassar designen efter hur din företagslogga ser ut och hur företaget färger är. Har du t.ex en svart bil kan det vara väldigt snygga att göra loggan med vit eller ljusa färger då för att sticka ut mer. Det är de som man vill göra när man har bildekor, sticka ut så mycket som möjligt för att bli synlig för alla trafikanter och gående.

Gammalt känt företag

Thornströms i Stockholm är ett välkänt och omtyckt namn vilket det enkelt har blivit eftersom företaget funnits sedan 1923 och är idag Stockholms äldsta skyltföretag. Det dem har bemästrat bäst på alla år är att ge nya företag en fräsch och bra personlighet med sina kreativa skyltdesigner och att dem även kan designa företagens jobbbilar på samma sätt är anledningen att dem har blivit så stora. Att investera i bildesign är mycket mer värt pengarna än att sätta upp reklamskyltar i ett så dyrt ställe som Stockholm.

Produkter

Thornströms är ett företag som kan hjälpa er med att få ert företag att synas. De erbjuder fönsterdekor, dekaler, folietexter och även ljusreklam som neonskyltar som får er lokal att synas. Deras specialitet är dock bildekor – vilket också är en fantastisk källa till att göra reklam för ett företag eller tjänst. Tänk er själva att er bil körs i tusentals mil per år och ses av otaliga människor – vilken enorm skillnad en snygg företagslogga kan göra för er kundbas. Låt inte en så bra möjlighet gå till spillo – kolla med Thornströms om en deal på en bra bildekor.