Om BSAFE365 hemlarm

BSAFE365.se erbjuder smarta och moderna hemlarm, lägenhetslarm och villalarm som hänger med i tekniken. Vare sig du har en lägenhet eller en villa som behöver säkras så har BSAFE365 ett larmpaket för just din bostad. I alla larm ingår det gratis support, kundservice och hjälp. Det ingår även larmcentral och fria väktarutryckningar! Alla larm är godkända och skickas som ett komplett larm, som är busenkelt att installera! Alla delar i larmet kopplas till larmcentralen trådlöst vilket gör det extra enkelt att sätta upp och installera vart man vill i sin bostad. Inga bindningstider, inga startavgifter och om du vill så kan du byta mellan olika larmpaket under ditt avtal.

Moderna hemlarm, lägenhetslarm och villalarm!

När du beställer ditt hemlarm, lägenhetslarm eller villalarm så kopplas larmet till en mobilapplikation; som fungerar på din mobil, dator och surfplatta. Om någonting sker i din bostad får du en livesändning av information från larmcentralen direkt in i mobilen och kan snabbt agera. Har du BSAFE365 rörelsekamera i ditt paket så kan du få en live uppdatering av bilder från kameran så att du snabbt kan se vad som sker i bostaden. Har du husdjur som gillar att stryka sig mot kameran? Ingen fara! Kameran är anpassad så att den inte reagerar på husdjur under 30 kilo!

Anpassa ditt hemlarm

Oavsett om du väljer det mest omfattande villalarm eller det vanliga lägenhetslarm så vet BSAFE365 att allas behov och bostäder är olika. Därför går det att köpa tillval som extra på sitt avtal för några kronor i månaden. Du kan välja bland flera tillval som anpassar ditt larm.

Fjärrkontroll

Genom flera fjärrkontroller så kan du styra ditt larm på fler platser om du har en större villa. Med fler fjärrkontroller till ditt larm har du större kontroll och en förbättrade möjligheter att agera om någonting händer när du är hemma.

Kameradetektor

Reagerar och tar bilder med blixt vid rörelse i dagsljus och mörker. Kameran är inställd på att inte reagera på husdjur under 30 kilo så man behöver inte oroa sig om att katten aktiverar larmet!

Larmdekaler

Genom larmdekaler visar man för inbrottstjuven att det inte är värt risken att bryta sig in i din lägenhet eller bostad. Tjuvarna letar efter bostäder utan hemlarm då det är en drastiskt minskad risk för att åka fast. Visar man tydligt i fönster och runt dörrar att man har ett modernt och smart hemlarm installerat i sin lägenhet eller villa så fortsätter tjuven vidare till ett lättare mål.

Bild på BSAFE365 hemlarm