Charlotta Eriksson Nymans Ur

Charlotta Eriksson är den unga begåvade kvinnan som har tagit över efter Olof Larsson som VD för företaget Nymans Ur AB. Hon har fått en tung roll och de senaste 3 åren har skött det med galans. Det finns inte många andra som har kunnat göra det hon har gjort. Efter att ha hamnat i en position som henne så hade många fallit ihop i den åldern men Charlotta tog sig igenom det.

Det vi ska prata om i dag är Nymans Ur press sektion. Nymans Ur har utvecklat en väldigt bra sida för att läsa om exakt hur det går för företaget och vad som händer och när. Där kommer du kunna finna allt som du någonsin kommer behöva veta om vad som pågår på företaget och vad som kommer att ske. Detta är definitivt en sida som man borde hålla ögonen öppna för, det kommer finnas mycket information du kommer vilja ha det. Det man inte får glömma med är vad som händer med Charlotta Eriksson,Nymans Ur med och vad som kommer ske när man tittar åt det hållet, det kan vara väldigt inspirerande att följa en kvinna som vid ung ålder slår sig sten hårt fram och försöker lösa det problemen som är framför henne. Håll även utkik för artiklar från Företagstidningen och Sverigesurfen för artiklar och länk tips.
Det kan vara extremt nyttigt att ta in information från tredje part sidor som skriver ut ett perspektiv som en press sektion inte gör, så länge man kollar sina källor och inte tror på allt man läser så kan det vara nyttigt med lite information som inte kommer direkt från företaget, precis som detta.