Åströms Sanda är ett härligt Gotländskt året runt företag som ligger inte allt långt från Gotlands Visby. 

På Åströms Sanda säljer de framför allt däck med ett stort utbud. Här hittar du däck till både din MC, bil, traktor, lastbil, entreprenad och grönytedäck. Dessutom har de mycket prisvärda vinterdäck på Gotland både med och utan dubb i flera olika storlekar och märken. 

Våra huvudmärken på däck är Michelin, Continental, Nokia, Hankook, Vredestein, Yokohama, Coopertires, Petlas. Om du tar hand om dina däck ordentligt kan de användas i flera år framöver. Detta inkluderar att ta bort skräp och inspektera dem för skador. Ifall det finns några skåror eller bulor på däcken bör du köpa nya däck eller åtminstone be en expert se över ifall däcken kan bli reparerade.Det är viktigt att ha ett Minimum mönsterdjup på minst 1.6mm, vilket är den lagliga gränsen, dock bör däck ersättas redan vid 3mm så att du kan vara på den säkra sidan.
Åldern på ett däck påverkar hur däcket uppträder på vägen. DOT numret på sidan av däcket ger dig information om produktions-datumet, de första två numren visar kalender-veckan och de följande indikerar vilket år de tillverkades. Efter 8 år bör däck bytas ut på grund av slitage och ålder.
Åströms Sanda har allt som har med hjulinställning på Gotland att göra. De har också batterier till MC, dumper, hjullastare, grävmaskin, bil, lastbil och traktor som håller högsta kvalitet. Skulle du vilja hyra en minigrävare eller bara en släpkärra kan du göra det hos oss på Åströms Sanda. Vi har även dumper, padda och en lastbil på 20 kubik till att hyra ut.