12 års erfarenhet inom digital affärsutveckling i medievärlden, däribland på Schibsted, Aftonbladet, N24-gruppen, har gett Ehsan Fadakar stora erfarenheter som kommer till nytta för många bolag som vill eller måste digitalisera hela eller delar av sin verksamhet. Mediebranschen är kanske den bransch och affärsmodell som har förändrats mest sedan internet kom.

Ehsan Fadakar använder de erfarenheter han samlat på sig under åren till att hjälpa företag att utvecklas, att ta de första stegen mot förändring. I Sverige befinner vi oss fortfarande i början av digitaliseringen och det finns fortfarande många företag som idag använder sig av gamla affärsmodeller och processer. Dessa företag pressas hårt av startups och det kan ibland vara för sent att reagera, speciellt om det saknas pådrivare intern med kompetens för att ta de beslut som måste tas för framtiden.

Ehsan Fadakar erbjuder ett framgångsrikt upplägg där han ger sitt stöd till entreprenören genom affärsutveckling, design, UX till att utveckla produkten, lansera och sedan fortsätta att stötta entreprenören långt framöver. Det innebär att en entreprenör kommer att få fokusera på det han eller hon är väldigt duktig på. Detta innebär också att entreprenören får behålla en större del av sitt bolag innan första investeringsrundan efter att en MVP kommit ut på marknaden.

Är du i behov av en partner som stöttar och hjälper dig att uppnå dina drömmar? Ta dig till digibyran.se och läs mer om vad Ehsan Fadakar kan erbjuda dig!