Håkan Borg Örebro

Håkan Borg är bosatt i Örebro tillsammans med sin familj. Enligt Håkan är Örebro en av de absolut bästa mellanstora städerna i Sverige. Staden är underbar att leva i och stadens utveckling går åt det positiva hållet. Håkan Borg i Örebro har ett stort intresse för sport. På sin fritid spenderar han gärna en stund på golfbanan vilket är hans favoritsport tillsammans med ishockey. Håkan Borg är uppväxt i Sköllersta som är en tätort till Örebro. Han gick på gymnasiet på Risbergska Skolan i Örebro och därefter började han att sälja inredning, vilket ledde till en karriär.

Bostadsutveckling

Håkan Borg i Örebro är entreprenör inom bostadsutveckling och har en lång erfarenhet inom branschen. Håkans kreativitet är en viktig egenskap när det gäller bostadsutveckling och det är hans kreativitet som driver honom framåt. Kreativitet är en av de absolut viktigaste egenskaperna inom bostadsutveckling. Håkan har tidigare grundat inredningsföretaget Nitton93 som levererar säljande och attraktiva butiker över hela Sverige.

Restauranger

Håkan Borg i Örebro har under sin karriär grundat ett par restauranger. Håkan har ett stort intresse för mat och reser gärna till varma resmål med en stor matkultur såsom Thailand. Här samlar Håkan på sig kunskaper och idéer kring mat och matlagning, vilket han tycker är väldigt intressant. Andra intressanta resemål för semestern är San Sebastian och Marbella som även de har en stor matkultur och en avslappnande miljö som passar perfekt för semestern.