hus

Är det dags att köpa eller sälja ett hus i Norrbotten och behöver få det besiktigat? Husex utmärker sig genom sin noggrannhet, service, ärlighet och sätter alltid kunden först. Husex hjälper er med kanske ert livs största affär genom att undersöka vilket skick en fastighet är i. Det är viktigt att ni känner er trygga innan ni köper eller säljer ett hus eller fastighet. På Husex finns det endast erfarna besiktningsmän med många års erfarenhet från branschen så att ni kan känna er trygga med besiktningen. Husex utför överlåtelsebesiktning, skadebesiktning, rengöring av imkanal och frånluftsventilation, fuktutredning samt om och tillbyggnationer.

Varför anlita en besiktningsman?

Att besiktiga huset innan du köper är viktigt då du som privatperson med hög sannolikhet inte har de kunskaper som krävs för att göra en besiktning. En besiktningsman genomför en mycket noggrann besiktning av fastigheten så att ni som kunder har möjlighet att upptäcka fel och risker med köpet. Att anlita en besiktningsman leder till att ni kan känna er trygga innan köp.

Om Husex

Husex är baserat i Luleå och besiktigar hus i hela Norrbotten. Husex blev till då konkurrensen på marknaden var låg och det var då långa köer till andra företag som sysslade med överlåtelsebesiktning.