Är du ute efter en unik inredning till företaget som imponerar på dina kunder. På inredningsrör.se hittar ni industriell inredning som är gjort i vattenrör av stål eller koppar. På Inredningsrör hittar ni många olika möbler gjorda av rör, men det finns även möjlighet att beställa enskilda delar så att ni kan sätta ihop en helt egen möbel. Monteringen av möblerna är enkel då det inte behövs några verktyg, utan det är bara att skruva.

Hos Inredningsrör hittar ni möbler i en tidlös stil av hög kvalitet. Du hittar möbler som klädställning, handdukshängare, pappershållare, hyllor, bord och mycket mer.

Klädställning

Klädställningen finns i flera olika längder och klarar det mesta utan problem. Den passar utmärk i ditt sovrum eller garderob. Klädställningen monteras enkelt utan verktyg och fötterna är justerbara för ojämnt underlag.

Handdukshängare

Vad sägs som en snygg handdukshängare som du kan hänga dina handdukar på i badrummet eller kanske använda den till kökshanddukarna i köket. Den finns i flera olika mått för att passa just ditt hem eller arbetsplats.

Toalettpappershållare

En väldigt snygg och stilren toalettpappershållare till badrummet. Du monterar den på väggen, men vi har även en modell som står på golvet. Hållaren finns även i kopparrör.

Inredningsrör bygger även unika inredningar och lösningar för bar och restaurang. Rören är väldigt kraftiga och klarar hög belastning, vilket gör dem väldigt praktiska, men även väldigt vackra att titta på.