Ifall ditt företag är i behov av hjälp med sin IT-infrastruktur eller känner att ni vill förbättra kunskaperna genom utbildning inom applikationshantering eller IT finns Mindgrape till er tjänst. Mindgrape levererar produkter, utbildningar och konsulttjänster till organisationer, myndigheter och företag. Med engagerade konsulter och supporttekniker som har lång erfarenhet bygger Mindgrapes verksamhet på långsiktiga relationer och förtroende.

Mindgrape blev år 2012 nordisk utbildningspartner med Flexera Software. Mindgrape får därför hålla i officiella kurser inom exempelvis Microsoft Application Virtualization, InstallShield och AdminStudio. Instruktörerna på Mindgrape har utbildat flera hundra konsulter och tekniker genom åren.

Om Mindgrape

Mindgrape grundades 2006 med fokus på konsulttjänster. Det dröjde inte länge innan de såg att det fanns ett betydligt större behov i branschen. Mindgrape utvecklades och expanderade genom att hålla sig i framkant. Mindgrape erbjuder idag flera olika tjänster inom IT och har ett 20-tal anställda där var och en har ett område de är specialiserade på.