Badrumsrenovering – Stockholm – Nyköping – Katrineholm

kan gå till på olika sätt.
Du spenderar en enorm tid i badrummet, då kan det vara bra att investera i något nytt och fräscht.
Något som är populärt är att installera nytt golv kanske klinkergolv som både är hållbart och tåligt. Inte bara det, det är även lätt att hålla rent.
Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser på vad du kan göra med ditt badrum, därför finns det kompetens personal som kan hjälpa dig bestämma.
Har du vägarna förbi exempelvis i Stockholm, Nyköping och Katrineholm så kan du få ett kostnadsfritt hembesök. Du har inget att förlora på, tvärtom du har allt att vinna.

badrumsrenovering

Något som är populärt just nu när man ska göra en badrumsrenovering är att använda sig av ROT-avdraget. Det kan hjälpa dig finansiellt för att få det där lyxbadrummet du alltid drömt om.

Några saker att tänka på innan du börja med din badrumsrenovering

1. Budget
Planera hur mycket ditt drömbadrum går på och sätt upp en budget och se om det går att genomföra. Prata med din återförsäljare så får du hjälp om hur mycket allting går på. Nämn alla detaljer små som stora så det inte blir en överraskning sen när det väl ska renoveras

2. Tid
Detta ligger lite i budgeten med men tänk genom hur lång tid tar allting? Endel kanske bara tro att det tar några dagar som högst men sanningen kanske är att det tar mycket längre tid så var beredd och prata med kunnig personal och ställ frågor om hur lång tid allting kan ta.

3. Dolda problem
Det kanske visar sig att det har dolda problem och det är bra om man har det i baktanke när det kommer till budgeten och även tiden. De största problemet kanske är vattenskador eller något med rören. Fixa till de innan ni fortsätter så slipper ni det i fortsättningen.

4. Mått och ritningar
Har du en gammal ritning på när badrummet först byggdes är det jättebra. Då spara du in tid genom att du kan gå genom detta med byggarbetaren så han/hon får ett lättare jobb. Oftast så står det hur rören är lagda på sådana ritningar och det är bra när man ska köpa nya saker så det blir rätt från början.

5. Hyllor, förvaring och skåp
Det är alltid bra att ha skåp så du kan förvara exempelvis kläder eller kanske toalettrullar, du får undan det ur synen men samtidigt är det bekvämt att veta vad du har dina saker och få en fin presentation på ditt badrum. Det finns en mängd olika designval där så titta och låt dig inspireras av andra badrum och låna gärna bra saker från något du tycker ser snyggt ut.