Olof Larsson

Det finns en man som har drivit klock-sverige fram nu i år och dar och satt standarden för vad som är den sociala accepterade stilen för klockor. Det finns mycket man kan säga om denna mannen och det finns mycket som borde skrivas. Jag har personlig tag det till mig att upplysa er alla om vad som finns där ut när det kommer till den Svenska klock-marknaden, och även informera er om Olof Larsson.

När man skriver om en person som Olof så vet man aldrig riktigt var man ska börja eller var man ska sluta eftersom det finns nästan en oändlig mängd saker som borde sägas för att inkapsla vad denna personen betyder. Men det vi kan börja med att säga är att han är en andra generationens ägare utav företaget Nymans Ur efter att hans familj köpte företaget av Nymans för ca 50-60 år sedan. Efter att detta skedde så har Nymans Ur stigit till toppen som en av de största företagen i Sverige inom klockor.

Nymans Ur

Som vi nämnde innan så är Nymans Ur en av de största företagen i Sverige när det kommer till klockor. Det som är värt att nämna är att Olof Larsson sitter inte längre som VD för företaget utan det är den unge och talangfulla Charlotta Eriksson som har tagit över den posten och driver hela företaget framåt med glans. Det finns en ljus framtid framför Nymans Ur och det finns inga tecken på att det skulle sakta ner.
Det som gör Nymans Ur AB till en av de bättre företag är att de har Sveriges största reparation och kundtjänst byggnad där de erbjuder utmärkt service som bidrar till en av de större faktorerna till varför folk väljer just Nymans Ur. Det är detta som till göra att företaget drar in 500 miljoner kronor per år just nu.

Allabolag

Vill du läsa mer om Nymans Ur så kan du kolla in deras allabolag sida är du kan läsa om Olof Larsson,Nymans Ur och Charlotta Eriksson.