Som företagare är det viktigt att skydda sitt företag och personal mot situationer som kan uppstå. Idag finns det ett stort utbud av övervakningskameror både för privatpersoner och mer avancerade för företag av olika storlek. Med en övervakningskamera kan du och din personal känna er tryggare på arbetet. Tekniken för övervakningskameror har på senaste tiden gått framåt och mer avancerade system har tagits fram för att på ett bättre sätt kunna övervaka svårare miljöer.

Flexibla IP-kameror

IP-kameror är väldigt flexibla och perfekt för dig som är ute efter hög bildkvalitet. Bilder överförs i realtid via nätverket. Detta gör IP-kameror speciellt bra för att identifiera personer som går förbi och eventuellt gör intrång. Det gör det enklare att få fast brottslingarna.

Skräddarsydd kameraövervakning

Castpoint Kameraövervakning hjälper er att hitta bästa lösningen för kameraövervakning i Stockholm. Det finns kameror både för privatpersoner och för företag. Kamerorna för företag är mer avancerade och ger ditt företag extra skydd vid bl.a. inbrott. Castpoint har lång erfarenhet av övervakningskameror och att övervaka svårövervakade platser som exempelvis Casino Cosmopol i Stockholm. Castpoint hjälper dig att hitta den lösningen som passar dig bäst!