Pontus Kopparberg Bjurfors

Pontus Kopparberg är VD för mäklarföretaget Bjurfors Stockholm med många lyckade försäljningar och kunder. Han har varit VD på bjurfors sedan 2011 då han fick frågan och chansen att bli den nya VDn på företaget i Stockholm. Han kände redan då att det var de rätta valet. Pontus Kopparberg har länge haft ett stort intresse utav försäljning av bostäder och speciellt i huvudstaden i Sverige. Han anser att Stockholm är den mest utvecklande staden i Stockholm och den staden med störst chans till utveckling och försäljning.

Bjurfors Stockholm

Bjurfors Stockholm som är ett väldigt känt mäklarföretag med många erfarna mäklare söker ständigt efter nya medarbetare då företaget utvecklas ständigt. Känner du att du är en mäklare som gillar ansvar och trevligt bemötande av kunder är Bjurfors de perfekta företaget för dig! Dock har Bjurfors en strikt regel och det är att de endast vill ha erfarna mäklare då deras koncept är att anställer man en mäklare av Bjurfors ska man få en kunnig med mycket talang och erfarenhet.

Bostäderna i Stockholm är ofta väldigt dyra och då krävs det att duktiga mäklare anlitas för att klara av pressen och hantera en sådan stor affär. Känner inte kunden att mäklaren har riktigt koll och känner sig osäker vill kunden såklart inte använda sig utav det företaget och den mäklaren. Kunden vill ha en mäklare han eller hon kan lita på kommer göra ett bra jobb eftersom deras hem ska säljas.

Pontus Kopparberg Bjurfors