Letar du efter en städfirma som kan agera som en stark partner till ert företag eller vill du ha hjälp med att få en riktigt bra hemstädning? Ungdomsstäd i Kalmar är en städfirma som alltid ger bra och tydliga resultat! Vi utför alla typer av städhjälp vare sig det är till ett större företag eller en privatperson. Hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och mycket mer! Våra städare består av personer med olika egenskaper som vi tar till vara på för att leverera tjänster av hög kvalité. Letar ni även efter en partner inom bygg, målning eller tapetsering så finns vi tillgängliga.

Vad är Ungdomsstäd?

Ungdomsstäd är en städfirma som tror att alla ungdomar förtjänar bra och rättvisa arbetsvillkor, speciellt om det är ett första steg in i arbetslivet. Flera ungdomar kommer in i arbetslivet med dåliga arbetsvillkor och blir lätt utnyttjade av företag. Med bra arbetsvillkor, generösa löner och en rolig arbetsmiljö så vill vi vara en positiv påverkan på ungdomars karriär samtidigt som vi kan erbjuda den billigaste städhjälpen i Kalmar-regionen! Vi är noga med att ni får samma, goda kvalité på våra tjänster varje gång ni anlitar oss. Därför följer det alltid med en erfaren städare som lär upp och hjälper nya medarbetare att komma in i arbetet. Varje gång ni anlitar oss så hjälper ni en ungdom ut i arbete.
Bild på hemstädning i Kalmar

Hemstädning i Kalmar

Beroende på vilken typ av städhjälp du behöver så har vi lite olika typer av städupplägg för regelbunden hemstädning i Kalmar. För att bäst kunna ta fram en bra plan för just dina behov så bokar vi gärna in en kostnadsfri presentation på 45 minuter. Under presentationen så går vi tillsammans igenom vilka behov ni har idag, vad ni kan förvänta från oss och vi lär känna varandra! Efter presentationen kan du boka in en teststädning utan att binda dig på någonting. Vi har inga bindningstider, vi har endast en uppsägningstid på 1 tillfälle så att våra städare kan planera sina scheman i tid.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss gärna för mer information och gå igenom vad det är ni behöver för er situation! Även om ni inte är i Kalmar-området så är vi intresserade att höra från er så ring oss gärna!