Att fria är något som kommer förändra hela ditt liv och är avgörande för din framtid. Och en viktig sak när man friar är ju såklart ringen. Men hur vet du vad du ska ha för förlovningsring och vart ska du köpa den ifrån? Jo Juvelia har precis det du letar efter. För med många års erfarenhet och en guldsmedja under sitt egna tak kan dina egna idéer komma till verklighet. Och genom att de tillverkar smycken själva kan du vara säker på att de blir gjorda i högsta kvalitet. Deras butik ligger på Nybrogatan 35 vid Östermalmstorg i Stockholm och du är gärna välkommen in för att ta en titt eller prata idéer. 

Du kanske vill fria men vet inte hur din respektive vill att ringen ska se ut? För troligen har den du ska fria till redan en bild på hur sin dröm ring ser ut men det kan du ju såklart inte veta. Då kan du låna en ring till frieriet för att sedan gå tillsammans på ett inspirationsmöte med Juvelias experter. Detta gör att ni tillsammans kan designa den ring som ni alltid drömt om.

Juvelia har många olika typer utav smycken, allt ifrån tennisarmband till diamantörhängen. Juvelia har också många olika alliansringar. En alliansring passar bra tillsammans med släta solitärringar och förlovningsringar. Det finns två olika typer utav alliansring där den ena heter halvallians och den andra helallians. Skillnaden mellan dessa är att en halvallians har diamanter på halva ringen. Och helalliansringar har diamanter runt hela. Detta är bra då det inte spelar någon roll hur ringen snurrar på fingret för den ser alltid perfekt ut.