Green house with solar panels, Portland, Maine

Vill du både spara pengar och vara miljövänlig? Då är solceller det bästa alternativet att köpa! Solenergi kommer från såklart solen och det är tack vare den det finns liv på jorden. Utan värme från solen skulle jorden vara obeboelig. Solens strålar ger i genomsnitt cirka 1000 watt per kvadratmeter och solceller omvandlar solljuset till elektricitet som vi kan använda i våra hem.

Livslängd & Villa

Idag får vem som helst sätta upp solceller på villa i Stockholm utan bygglov. Garantin för solceller ligger på 10 år ifall de skulle vara något fabrikationsfel. Solceller har en lång livstid och de kan ge en mycket bra effekt upp till 40 år. Du som har solceller på villan och inte använder all el du får, kan du sälja den överskottsel. Staten kan ge bidrag runt 60 öre /kWh från överskottsel. Elbolaget du har, köper ganska ofta tillbaka elen till rådande marknadspris.

Solpaneler i Stockholm

Tycker du att det är kallt hemma och tänker att solcellerna inte kommer ge någon effekt? Även fast det är väldigt kallt ute, är effekten på solcellerna faktiskt högre än vad den är när det är varmt. Det är bevisat att värme minskar effekten i solcellerna och det produceras då inte lika mycket elektricitet. Därmed är det perfekt att investera i solceller i Stockholm.

Naturwatt

Naturwatt startade 2016 i Stockholm med ett mål att hjälpa husägare tjäna pengar med hjälp av solenergi och solceller. Naturwatt installerar Solceller i Stockholm och angränsande områden.